Скопје 2014 (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Принцезичка
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593
Знам дека јас во и на куќата имам пајаци колку сите членови на форумов заедно. Ги гледам истиве ефекти како и кај овие објекти.

Е сега половина куќа(новиот дел) ми е обложен со стиропор и на фасадата се ствараат вакви црни флеки(пајажина во комбинација со нечистотија) и стар дел без изолација граден со полна тула,

Ако некој знае или научи лек да не ми се собираат толку пајаци го частам ручек со пиво(кај Злате:icon_mrgr:)

не дека е до материјалот, но дека буџетските институции имаат проблем со пари за хигиена, хигиеничари па и лица за одржување. Генерално во дел од зградите глетката е ваква, има проблем со хигиена и одржување. Ако МНР под претпоставка дека доаѓаат странски делегации и експерти, е во ваква состојба...

Во право си.Кога веќе е изградено треба и да се оддржува и чисти.Нема оправдување за спротивно.

Случајно се сретнав со една Американка која на кратко патуваше низ Скопје. Незнаев што муабет да и направам и ја прашав како ти се допаѓа плоштадот и центарот?
Таа ми одговори , многу интересно како во Дизниленд да сум.
Јас се поднасмеав и си помислив па поарно нема од тоа што секој ден да живееш во Дизниленд.
ЈБГ

404785_10150459457801612_795109077_n.jpg

Некој спомна Северна Кореа....

Ова е постиндустијален постмодернистичка концептуална уметност на авангардна бруталистичка урбана јапонска антидекандента архитектура. Појма немаш.

Да у право си... грдо изглеа... .

И сеа Вие го разубавивте со еден огромен мермерен кур, на чиј фалус го бапнавте нашиот пра пра пра пра пра пра пра пра пра (помножено со 1 милијарда) татко, Аце Македончето, на Букефал (кој исто има огромен бронзен кур). ...

генијално :bravobe:

На кој идиот му текна вакво нешто :-)..

пардон.. идиотка...

Да у право си... грдо изглеа... .

И сеа Вие го разубавивте со еден огромен мермерен кур, на чиј фалус го бапнавте нашиот пра пра пра пра пра пра пра пра пра (помножено со 1 милијарда) татко, Аце Македончето, на Букефал (кој исто има огромен бронзен кур). ...

генијално :bravobe:

На кој идиот му текна вакво нешто :)..

пардон.. идиотка...
Плоштадот претходно беше многу исфеминизиран...зелена влажна дупка во форма на круг заобиколена со цвеќиња и кафена рунтава калдрма. Сега од влажна дупка полна со течност излегува стап со Аце и Коњак на врвот...нема што си го бараше плоштадот со години. Валентина му го вајала на букефал беше ме интересира што фантазии имала тогаш.

Прекрасна слика. Од секогаш Демир Капија имале најубав плоштад. Зеленило, цветови, убавина, љубов на сите страни... :X3:
абе баце, демир капија шо велиш уба е за уба, ама де испулисе, на ваа убавина не и е рамна
12038022_10204971584029701_5635410512030764945_n.jpg

Плоштадот претходно беше многу исфеминизиран...зелена влажна дупка во форма на круг заобиколена со цвеќиња и кафена рунтава калдрма. Сега од влажна дупка полна со течност излегува стап со Аце и Коњак на врвот...нема што си го бараше плоштадот со години. Валентина му го вајала на букефал беше ме интересира што фантазии имала тогаш.

Дa у прaвo си....

Плoштaд сo име Мaкедoнијa, именкa вo женски рoд еднинa, имaше зеленa пунџa, кoјa редoвнo се шишaше, и бричкaше, нo и oсеменувaше сo шaренoликo цветје...

Сегa именкaтa у женски рoд еднинa, јa претвoривме вo двoен рoд.... Денес пoпулaрнo кажано Shemale или Tranny ...

А зa Вaле... Не сумњaм у нејзините вaјaрски способности... Кoјзнaе кaкo се oсечaлa кoгa гo држелa в рaце нa Букефaл... А и Фaлусниoт пoстaмент....
Мaжoт и, сигурнo е среќен чoвек нa тaкa вешти рaце...

Кoлку шo пaметaм, зaпaлилa свеќa у црквa oд прегoлемa вoзбудa....(тoa oнa гo изјaви пo веснициве, мислaм зa пaлењетo свечa и вoзбудaвa ) ...

абе баце, демир капија шо велиш уба е за уба, ама де испулисе, на ваа убавина не и е рамна
Прегледај го приврзокот 128729
Знаејќи каква стока народ живее во студентските домови, штета што не се срушила цела зграда. Нецивилизирано племе што сере на плочки, прави дупки во врати и крши инвентар, не заслужува поубави услови.

Направи му плевна, со крави и кози, и нека живее таму, нека се чувствува како дома.

Одма, без размислување го враќам назад стариот плоштад, таков каков што беше, само кога на пример Тамара би била спасена со микро процент од парите испрани за тој белосветски кич од стиропор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom