Скопје 2014 (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Принцезичка
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593
27 Мај 2011 е мислењево, дали некој магија фрли или го подрече проектов? :)
Ми се виде интересно да го цитирам процентов :)
Да не беа сите глупости од споменици на секој 2 метри,па жалните врби,гусарски бродови,вртелешката и сл. можда и ќе бевме блиску до тој процент.Па и јас сум на граница на подршка на проектов.
:)

Да не беа сите глупости од споменици на секој 2 метри,па жалните врби,гусарски бродови,вртелешката и сл. можда и ќе бевме блиску до тој процент.Па и јас сум на граница на подршка на проектов.
:)
Сакам реални луѓе:)
Што мислиш каде е процентот сега?

НИКОЛА ГРУЕВСКИ НАПРАВИ ГРЕШКА ШТО ЈА ПОСТАВИ ВРТЕЛЕШКАТА НА ПЛОШТАД!
Што ви на вас ?
Денес прочитав колумна која вика дека втрелешката е најдоброто од СК2014 . И со која, целосно се согласувам. И оди вака:
1.Вртелешката е најевтина од сите смешки во проектот.
2.Лесно се дислоцира по потреба , за разлика од повекето други смешки
3.Ако ништо друго, ке вади некоја пара да покрие трошоци
:):):)

А што си се па ти толку засекирал и за Груевски и за мене? Нели во еден пост напиша дека и нуклеарка да падне овде нема да ти чуе? Зашто ондак се секираш што се дешава со Скопје и плоштадот,кулирај иди на некој британски форум и таму расправајте за Камерун и Лондон даунтаун.

Значи сепак стравот работи и несмееш такво нешто да напишеш. Е до таму дојде работата во Македонија, да ти е страв да напишеш нешто на ФБ или на форум, пошто раката на владетелот е долга.

Значи сепак стравот работи и несмееш такво нешто да напишеш. Е до таму дојде работата во Македонија, да ти е страв да напишеш нешто на ФБ или на форум, пошто раката на владетелот е долга.

Со лева ќе се прекрстам..

Демантирај ме со една реченица.Come on, mate. :sneaky:
Чекај, бараш од деклариран член на ВМРО-ДПМНЕ да го нападне Груевски и затоа што тој одбива да го направи тоа констатираш дека во Македонија немало демократија? :icon_lol:

Чекај, бараш од деклариран член на ВМРО-ДПМНЕ да го нападне Груевски и затоа што тој одбива да го направи тоа констатираш дека во Македонија немало демократија? :icon_lol:

Нигде не сум се декларирал дека сум дпмнеовец, а и не ми е јасно што сака енглезов да го демантирам.

Нигде не сум се декларирал дека сум дпмнеовец, а и не ми е јасно што сака енглезов да го демантирам.
Сака поддржувачите на неговите политики да бидат најгласни противници на Груевски. Ко во Енглеска, Камерон не може да дигне глава од ториевци - поддржувачи на политиките и најгласни критичари на попатните грешки. Другиве не ги бивало, па морало и поддржувачите да бидат противници. Во спротивно нема демократија. :D

Сака поддржувачите на неговите политики да бидат најгласни противници на Груевски. Ко во Енглеска, Камерон не може да дигне глава од ториевци - поддржувачи на политиките и најгласни критичари на попатните грешки. Другиве не ги бивало, па морало и поддржувачите да бидат противници. Во спротивно нема демократија. :D
Mу ги прочита постовите во темата за Маргарет Тачер ? Сиромашкиот викаше требало шанса на либералите да им се даде...
Цел Блиски Исток им се довлечка таму, тој либерали ќе гласал.
Јас мислам денес да гласаш либерал, треба под итно упат за во Бардовци да ти напишат.

Само десничари се за муџахедините сега, по можност екстремните како на Вилдерс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom