Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
спорт? јуже? уау.
ууу, ЅВЕР! јас фрлам коцки, зарови де. и стојам на нозе, берам јаготки и други мешункасти спортови.
Јас одам на школо во две смени. Со тој спорт се бавам уште од прво одделение, само што тогаш бев друга категорија и одев во една смена.
а спорт, дефинитивно НЕ е.
Да бе спорт е не знаевте?..
..ама за спорт не е спорт..!
Искрено не сум знаел дека е спорт ама
ДА! зашо одма се откажуваш?!?!?! ете, со девојчињата прајте си муабет за пред зграда како скокале или во школски на голем, па трк до мода и убавина да прашаш за најновиот каталог од авон или орифлејм -)) тууу, ја па шо сум, само скокам.. безвезе -)Па ја не реков дека е СПОРТ.....овој kpbKENGUR скокна и се изнасмеа прв....па кај да ја отворам темав....у љубов и секс??, или у здравје, мода и убавина...или можда ќе сакате да пофилозофираме на таа тема.........нормално дека у спорт ќе ја отворам, ама , ај убаво е за здравјето што се изнасеавте така..ајт поздрав до сите:helou:
ДА! зашо одма се откажуваш?!?!?! ете, со девојчињата прајте си муабет за пред зграда како скокале или во школски на голем, па трк до мода и убавина да прашаш за најновиот каталог од авон или орифлејм -)) тууу, ја па шо сум, само скокам.. безвезе -)
да си ми жив и здрав императору моќен![]()
![]()
Еве јаже
Незнам само како се скока![]()
:pos2: :pos2: :pos2: abe ziti se kaj ti tekna ova !! i sigurno tie sto skokat bokseri ili dr ne skokat nadvor. zatoa i nie vaka gledame na toa se cudime. se sekavam ko mala toa mi bese najinteresno.па гејски е де.. па уше таков мускулест тип скока на јаже..
да, супергејски е -)) како да провериш? искочи пролетва/летово пред зграда со јуже и скакај брацо. кружи у маало па кажи ми дали чудно ќе те гледаат -)
а спорт, дефинитивно НЕ е.