Скока некој на јаже?

• Креатор на темата Креатор на темата Antagonist
  • Време на започнување Време на започнување

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Многу интересна работа, посебно кога видов колку финти можат да се прават...уметност:vozbud:...

Ја скокам ласта в дрим .... спорт е то ?
ууу, ЅВЕР! јас фрлам коцки, зарови де. и стојам на нозе, берам јаготки и други мешункасти спортови.

Јас одам на школо во две смени. Со тој спорт се бавам уште од прво одделение, само што тогаш бев друга категорија и одев во една смена.

спорт? јуже? уау.

Ја скокам ласта в дрим .... спорт е то ?

ууу, ЅВЕР! јас фрлам коцки, зарови де. и стојам на нозе, берам јаготки и други мешункасти спортови.

Јас одам на школо во две смени. Со тој спорт се бавам уште од прво одделение, само што тогаш бев друга категорија и одев во една смена.

Кажи а, добар сеир се пука, Скокање на јаже спорт:tapp:
и мене ми изгледа смешно.......

Најдете го филмот Jump in.... и уверете се сами... или пребарајте на јутјуб некои ствари ....има и таму што да се види....И не заборавајте за филмот,...па тогаш ќе праиме муабет за фрлање зарови...

едит: ако не сте скокале никогаш , набавете си јаже ....пробајте сами, па видете дали е така како што мислите

Гејски ми изгледа ама штом има луѓе кои го практикуваат ова, значи вреди.
Сепак не би се обидувал, последен пат скокав со јаже во 8 одд, на физичко. Не ме харесфа.

za zenski e mnogu dobro ama uste podobro e koga skokaat na nest drugo

Гејски ми изгледа ама штом има луѓе кои го практикуваат ова, значи вреди.
А гејски ти звучи тоа што боксерите скокаат на јаже???
Го прават тоа за да имаат подобра кондиција и подобра координација во движењата.

....така да , тоа што има луѓе дека го прават тоа, незначи дека вреди...
има други причини зошто е тоа добро.

лееее , стварно ти е лоша реченицата....:jaj:

па гејски е де.. па уше таков мускулест тип скока на јаже..:pos:
да, супергејски е -)) како да провериш? искочи пролетва/летово пред зграда со јуже и скакај брацо. кружи у маало па кажи ми дали чудно ќе те гледаат -)

а спорт, дефинитивно НЕ е.

скокам на јаже, углавном нормално:) порано со другарките скокавме и глеавме кој поише ќе издржи:))) и добра бев у тоа:vozbud:

А гејски ти звучи тоа што боксерите скокаат на јаже???
Го прават тоа за да имаат подобра кондиција и подобра координација во движењата.

....така да , тоа што има луѓе дека го прават тоа, незначи дека вреди...
има други причини зошто е тоа добро.

лееее , стварно ти е лоша реченицата....:jaj:

Ме мрзи да се препирам со тебе, па уште за работа која не вреди. Не вредат ни овие 77 карактери.

*А дефинитивно, не ти вредеше мачењето да проверуваш, дали се толку.

Да бе спорт е не знаевте?:pos::pos:..

Абе луѓе штом скокањето јаже е спорт тогаш и плукање во далечина ќе биде спорт нели?
Јас како човек што тренира кошарка сум рипал,и сеуште рипам на јаже за подобрување на координацијата која е битна во кошарката...
Да некогаш знае да биде и забавно..ама за спорт не е спорт..!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom