SKINHEADS

ForFokSake

The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
ReCoN напиша:
Не разбирам како светот ги гледа работите особено за идеологиите.Колку што забележав скоро цел свет прави тоа што прави и Америка и сите ја следат неа.На пример на запад нема ова,нема она.Луѓе размислувајте со своја глава!!!.Ви текнува кога Путин беше обвинет за убиството на новинарката.Тоа е америчка пропаганда против него бидејки американците сакаат да го контролираат светот,дека Путин 2 пати по ред беше избран и дека уште еднаш ке биде изгласан и нејќат тој да биде лидер туку сакаат европа да биде разединета,подметнуваат скандали.Во Америка американците си живееле мирно(зборам за 1960-1980) и таму немало Албанци(албанци) кои што правеле рекети и проблеми,не туку таму било мирно.Луѓе ние сме на Балканот работите тука никогаш не биле како во ЕУ или Америка и РАЗБЕРЕТЕ ДЕКА НИКОГАШ НЕМА ДА БИДАТ!!!Кој рекол дека идеологијата на Хитлер(не сум нацист) била лоша(не им одговарало на Американците Германиј да води пола свет и готово,деца да знаете дека фашизмот е лоша работа!) и ние по нивен памет!А што му фалеше на комунизмот?Кој не живееше среќно?И јас лично мислам дека би требало да има скинери кај нас да им го дотерат умот на шипциве.
ете тоа сакам да го кажам цело време.Тука се гледа кој иде по Американците

ReCoN

Единица за Специјални Операции
Член од
24 март 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
Уште не се јави некој скинер а?Добро јас сеуште чекам.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.881
А мора да си скинер ли за да се тепаш ?Ти дете од ''специјална единица'' собери 2-3 другарчиња помини го камени мост и мавај не чекај таа работа скинери да ти ја завршат или можда немаш г'з за таков зафат??Разбери дека тепање преку интернет НЕМА(исто како шти нема и секс):tapp:

ForFokSake

Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
Стварно па соберете се поише другари и станете нази скинери.И почнете така а после ке се запознаеш со другите.Можеш и така.А тоа за камени мост не ти е исплатливо со 2-3 другари пошто ке го јадете.Пошто мн има таму.Абе и да си скинер ти неможеш да идеш на битпазар и да тепаш све живо.Чувај си твоја територија а тоа што се многу таму мора да се соочиш со тоа.И Да не збориме више за тоа како да најдеш скинери пошто ке ја затворат темава како Skinheads (скинери) во Скопје?
Ај поздрав !

ReCoN

Член од
24 март 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
Добро ај доста тепање дајте кажете некои бендови?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
IgoR_ViCiOuS напиша:
Се кладам дека секој од вас знае што и кои се скинерите.
ај не се клади оти ке изгубиш, дури и овие од Википедија не знаат.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
nazi, anarho, sharp, anti-nazi, sk8, emo:smir: ili core?

ReCoN

Член од
24 март 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
Од сите кажи па што ке ни се свиѓа ке оцениме

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
aj utre ili zadutre.

p.s. emo i hard core neznam bandovi, od nazi eve sea sto mi pagaat prvo na pamet se screwdriver, combat84, crackGestapo, CycloneB, Blood or Whiskey...

ForFokSake

Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
Epa eve ti bendovi da cues :
4 Skins, The Strike, Operace Artaban, Oi Polloi, The Last Resort, Criminal Class, The Shaven HEads, Infa RIot - street punk ,oi punk, Splodge, Guerilla Oi!.Aj sea za sea dosta ti se. A ne e loso i da si go najdes i simnes albumot "Strenght Thru Oi!" . Toa ti e kompilacija od oi dobri pesni.Nekoi od ovie bendovi imaat po nekoja pesna u albumot.NA linkov imas i mp3ki za download.Ajt pozdrav !

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
abe zboreveme za neo-nazi i white power bandovi, a spored mene najdobar old school punk-rock band e The Adicts!

ForFokSake

Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
pa cekaj tipov neli saka da se prai skiner.Ako sakase pank rok ke mu kazev nego mislev deka oi bara.fala za popravka.A Adicts se top.Pozdrav

PANKERKA

ANTISOCIAL BITCH
Член од
6 август 2005
Мислења
259
Поени од реакции
6
IgoR_ViCiOuS напиша:
Се гледа по стил и познавање и по музика.
Reci mi samo deka se zaebavas ili deka gresno sum te svatila....Vikas se gleda pankerot po stil,a?Epa aj kje zememe,na primer,nekoj tip so slusa turbo folk i kje go obleceme vo punk stil,dali toa go pravi panker?Banalni mi se vekje tie muabeti pankot ne e toa,voa e....samo kje kazam deka oblekata ne go pravi covekot,bitno e toa so e vo nego!

ForFokSake

Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
PANKERKA напиша:
Reci mi samo deka se zaebavas ili deka gresno sum te svatila....Vikas se gleda pankerot po stil,a?Epa aj kje zememe,na primer,nekoj tip so slusa turbo folk i kje go obleceme vo punk stil,dali toa go pravi panker?Banalni mi se vekje tie muabeti pankot ne e toa,voa e....samo kje kazam deka oblekata ne go pravi covekot,bitno e toa so e vo nego!

Очигледно не си ме сватила.Ја не мислев само на стил на облекување.Стил на живот и гледна точка на животот.А тоа што викаш некој фејкер ке се облече така.Ама не мислев само на облека.А панкот знам во што се состои не дека неам појма.Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom