Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Командо, а ти ќе кажеш нешто тука или си тепаш време?
Хинт: Тепање време не е препорачлив одговор![]()
Филозофија: Моронска
Психологија: Дебили
Фризура: Лоша (само еден е Арчи)
Инаку у врска со темата братучедми у тетово е скинер!
А еднаш у скопјево идев накај дома и еден копиљак таков мислеше ќе ми ги земе парите у 3 сабајле ако е скинер.
Детево немаше појше од 17 год ми се дере еј застани бе морон да не ти лупнам фацата:pos2:.
Неам обичај да млатам помали, ама не можев да издржам од такт ме извади а бе кога ќе им дојде памет на копљациве па и на скинерве копљаци у мојов случај ц ц ц ц.
jas, osven toa sto e poznato za skinerite, znam deka tuka u Makedonija nema takvi uopste. zasto?
zasto bev so niv i znam kakvi celi imaat. nikakvi, osven da pusat trava, da ljokaat na veliko, da spijat po vagoni i da ziveat na ulica radi stil. eve nekoi i zabegaa po zatvor radi kradenje i predizvikuvanje tepacki so nevini lugje. uopste ne se za cenenje. pozdrav
си седел со квази скинери... дечиња кои се фалат на делата на другите...jas, osven toa sto e poznato za skinerite, znam deka tuka u Makedonija nema takvi uopste. zasto?
zasto bev so niv i znam kakvi celi imaat. nikakvi, osven da pusat trava, da ljokaat na veliko, da spijat po vagoni i da ziveat na ulica radi stil. eve nekoi i zabegaa po zatvor radi kradenje i predizvikuvanje tepacki so nevini lugje. uopste ne se za cenenje. pozdrav
на некои им стои бричено на некои не. тие што мислат дека се скинери се обични пуфкачи. јас мислам дека најголеми скинери на светот се црнците
Разбираш ли дека има повеќе видови на скинери?
претходниот мој пост беше заебанција, само некој не го разбира тоа