Скинери

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Zver drugo mi bese muabetot , da ne im svrtevme grb na nacistite vo posleden moment on nemase da dozvoli bugarija da se mesa , bas naprotiv ke imavme golemi privilegii i duri ke dobievme del od grcija , nego narodot popalen od EVREJSKATA propaganda , narecena Komunizam se svrtele protiv germancite i ete sme 60 godini podocna sedime u nasava drzava vo kojasto na poveke luge u srce im e Jugoslavija , ili pak srbija ili bugarija otkolku makedonija. Vie sto sakate kazete ama ako imalo nekoe zlo vo svetot toa bil komunizamot

Романтичен што би било кога би било, не е тоа сериозен муабет али еве ти мала анализа што би било кога би било.И Југославија да останела позади договорот со Германија, Македонците пак ќе биле мајоризирани како дотогаш и ќе биле асимилирани во Срби како од 1918.Плус населението уште толку ќе се поделело, зашто едни ќе оделе во партизани кои ќе почнеле да ги напаѓаат државните органи, а други ќе се приклучеле на Армијата која би била испратена на Советскиот фронт.Германија би го испушила на тој Фронт и во налет на Советската Армија се ослободува и Југосалвија и потоа Југосалвија останува советска марионета како Чехословачка, Унгарија, Полска итн.......и ќе ни се ебеле мајките и бабите за 3 червени како бугарките :pos2:

Барем така ако се десело ќе бевме поголеми националисти,нацисти..гневот ќе беше сеуште во нас...ќи израсневме во некоја силна држава.. на пример како Полска. Пошто не гледам ништо лошо во државите кои биле нацистички во WW2 сите сеа се јаки,имаат јаки војски,имаат секакви привилегии. Додека они комуњарските се послаби и каде каде за потсмев.

Дебили? Другар Хитлер? Ма ти си бре комуњар невиден!

Доста гледате филмови како Ромпер Стомпер или Американ Хистори Икс тоа се само пропаганди..еврејски пропаганди...
Ова сакав и јас да го кажам, приметив во повеќе постови дека вика другарот, друже бла..бла... КОМУЊАР!:pos2:

Zver drugo mi bese muabetot , da ne im svrtevme grb na nacistite vo posleden moment on nemase da dozvoli bugarija da se mesa , bas naprotiv ke imavme golemi privilegii i duri ke dobievme del od grcija , nego narodot popalen od EVREJSKATA propaganda , narecena Komunizam se svrtele protiv germancite i ete sme 60 godini podocna sedime u nasava drzava vo kojasto na poveke luge u srce im e Jugoslavija , ili pak srbija ili bugarija otkolku makedonija. Vie sto sakate kazete ama ako imalo nekoe zlo vo svetot toa bil komunizamot

Во нацизмот како хм, да не речам, идеологија влегувало и етничко чистење на Словените, т.е. сите ќе не испотепале....и аман бегајте со теорииве дека нацизмот ќе бил добар за нас, ветер и магла ќе бил....

Во нацизмот како хм, да не речам, идеологија влегувало и етничко чистење на Словените, т.е. сите ќе не испотепале....и аман бегајте со теорииве дека нацизмот ќе бил добар за нас, ветер и магла ќе бил....
заблуда...

Ова сакав и јас да го кажам, приметив во повеќе постови дека вика другарот, друже бла..бла... КОМУЊАР!:pos2:

па така викам зашто вие незнаете ништо друго у животот освен хитлер и нацизам ... едини муабет што го имате е за тоа каков би бил денес светот ако хитлер ја победел војната !!! а знам и дека хитлер ви е најголемата сексуална фантазија ... е затоа ви го кажувам како ваш другар !

па така викам зашто вие незнаете ништо друго у животот освен хитлер и нацизам ... едини муабет што го имате е за тоа каков би бил денес светот ако хитлер ја победел војната !!! а знам и дека хитлер ви е најголемата сексуална фантазија ... е затоа ви го кажувам како ваш другар !
заблуда...

Види вака сеа.

Хитлер не сакал да ги побие Словените туку напротив,не ги сметал како непријатели,но не ги прифаќал целосно не биле Ариевци. Ги сметал за луѓе кои заслужуваат да живеат.
Да било се како што треба да успеала Германија во својата цел,Словените би живееле во градовите затоа што во градовите полесно е некој да биде претопен,да биде променет.
Додека селата би припаднале на нацистите,затоа што во селата е потешко да смениш некоја личност,не можеш да ги скршиш.

Па би ти препорачал да читаш повеќе,и точно се шт мислел Хитлер за Словените.
И ве молам седните со наци скинерите да си правите муабет,искрено ќе видите не е тоа што го гледате по youtube ниту пак по некои филмови.
Имаме идеологија само тоа е важно,начин на живот.

Што демек металците се подобри? Баш мене ми е глупо така цел живот да се расправаш за музика,кој повеќе знае,кој повеќе се разбира...жалосно..со коси до газовите неисчешлани,прлави...

Барем кај наци скинерите хигиената е на прво место. Бело да е се! Чистота Убавина!

И Марио(паднат ангелу) еве ти кажувам Не разговараме за Хитлер,има моменти кога е тема на разговор,но воглавном сме нормални луѓе кои водат нормални разговори. Барем не се такмичиме кој повеќе се разбира во музиката:) Ние сме исти рамноправи сме кога сме заедно,нема поделби на некои кои повеќе знаат,или пак некои што незнаат.

Нормални личности.

Да бе, заблуда....вие сте во заблуда, не ние....

Ако сум во заблуда ај кажи ми која е вистинската цел на нацизмот?
вистинската цел? не само на нацизмот туку на сите идеологии... 3 букви - Моќ

Па јас и Милан НИКАД немам разговарано за нацизам, ама баш никад, 90 проценти од муабетите ни се кој што смувал/ебел кај ке идеме за некој викенд што ке прајме и со кој ке се дружиме. Воедно и бендови си разменуваме понекад. тие 10 % се мавање сеир за тоа како ве реметиме на темава...

jubov_moja@yahoo.com says:
лудак е
ljubov_moja@yahoo.com says:
еј, ај некад ке го викнеме да излезе со нас у парк
ljubov_moja@yahoo.com says:
Миланеееееее says:
.
Миланеееееее says:
абе он живи у аеродром

ајде до крајов на летово има уште неполни 3 недели, да излеземе на едно пиво.

Што демек металците се подобри? Баш мене ми е глупо така цел живот да се расправаш за музика,кој повеќе знае,кој повеќе се разбира...жалосно..со коси до газовите неисчешлани,прлави...

Барем кај наци скинерите хигиената е на прво место. Бело да е се! Чистота Убавина!

И Марио(паднат ангелу) еве ти кажувам Не разговараме за Хитлер,има моменти кога е тема на разговор,но воглавном сме нормални луѓе кои водат нормални разговори. Барем не се такмичиме кој повеќе се разбира во музиката:) Ние сме исти рамноправи сме кога сме заедно,нема поделби на некои кои повеќе знаат,или пак некои што незнаат.

Нормални личности.

друже , ја не сум металец (немам дугачка коса или слично) .. него сум човек што слуша , обожава и поштува метал... значи си слушам за своја душа и ич не ми е гајле ако некој ми каже дека металот нечинел ... а за такмичењето ке ти кажам дека 80% од металците (со дугачки коси) немаат абер ни што слушаат! значи не сум некој што се такмичи дека знаел повеке за музика ... кој колку знае , толку !

а многу ке ми биде кеиф кога ке седнам со скинер и ке чујам какви муабети прават ... можда и си у право , се надевам !

ајде ви одговара на 31? таман петок се паѓа, немора цела вечер едно 4/5 саати од 21 до 01/02 на лејде или форум ке седнеме и подобро ке се запознаеме, нацисти версус анти-нацисти т.е. комунисти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom