Скинери

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
takvi se onie kako fallen angel i zatoa mora prvin ovicte se istrebat

друже голем воин ... мене ама буквално ич не ме заболе таквото за нацизам или за вашиот другар хитлер ... ја едноставно го гледам животот како секс , дрога и рок & рол ... ако земам и со тоа вашите идиотски муабети за хитлер да се замарам , веројатно нема уште долго за живеам ... веруј ми , више толку ми е пореметена психата така да господ за мене е како приказна за мали деца ... само изгледа ти си едини идиот што ми кажал дека требало да се истребат такви како мене , а ја стварно незнам зашто ... кољегата burn84 убаво кажа дека господ е најглупавата работа што можеш на еден метал хед да му ја кажеш ... затоа дај олабави ме малце ...:evil1:

а by the way кога више ми збориш за господ и нацизам ... замисли само како би изгледало кога хитлер би го имал истетовирано исус на него ...

A velicenje na stalin na sto asocira ?

за сталин па буквално ич не ме заболе :pos:

Vidi Hitler im ponudi na Kralstvo SHS da bidat sojuznici vo vojnata , oni prifatija i vo posleden moment narodoto se pobuni i se svrtea protiv hitler. I on togas izvrsi napad neli vo kojsto im dozvoli na bugarskite sojuznici da ja osvojat makedonija i da imaat odvrzani race vo nea , odnosno da bide pod nivna kontrola. Znaci bugarite bile tie sto go pravele kolezot , a ne vojskata na nacisticka germanija

Романтичен, значи ова за Бугариве сега истреска глупости...Па Хитлер им ја даде Македонија на Бугарите и им дозволи што сакаат да прават.Бугарите ја парчосуваа Македонија пред очите на Германците, со нивни амин!А Балистите бе море!Движењето Бали Комбетар?Со поддршка на италјанските и германските фашисти со кукасти крстови балистите на Џемо Хаса ја искасапија пола западна Македонија.И јас како етнички Македонец треба да се палам по кукастиот крст и нацистичката идеологија?Не, не, не брате мојот народ аир не видел од нацистите, туку напротив само беда и страдање така да вашата верба во нацизмот е трагикомична.

друже голем воин ... мене ама буквално ич не ме заболе таквото за нацизам или за вашиот другар хитлер ... ја едноставно го гледам животот како секс , дрога и рок & рол ... ако земам и со тоа вашите идиотски муабети за хитлер да се замарам , веројатно нема уште долго за живеам ... веруј ми , више толку ми е пореметена психата така да господ за мене е како приказна за мали деца ... само изгледа ти си едини идиот што ми кажал дека требало да се истребат такви како мене , а ја стварно незнам зашто ... кољегата burn84 убаво кажа дека господ е најглупавата работа што можеш на еден метал хед да му ја кажеш ... затоа дај олабави ме малце ...:evil1:

а by the way кога више ми збориш за господ и нацизам ... замисли само како би изгледало кога хитлер би го имал истетовирано исус на него ...

Нацистите не верувале во Исус,верувале во Один.

Нацистите не верувале во Исус,верувале во Один.

Друже кој е один? Ако не те мрзи пиши нешто за него или за тоа-баш ме интересира.

Один ти е богот над боговите во скандинавскиот паганизам.

Романтичен, значи ова за Бугариве сега истреска глупости...Па Хитлер им ја даде Македонија на Бугарите и им дозволи што сакаат да прават.Бугарите ја парчосуваа Македонија пред очите на Германците, со нивни амин!А Балистите бе море!Движењето Бали Комбетар?Со поддршка на италјанските и германските фашисти со кукасти крстови балистите на Џемо Хаса ја искасапија пола западна Македонија.И јас како етнички Македонец треба да се палам по кукастиот крст и нацистичката идеологија?Не, не, не брате мојот народ аир не видел од нацистите, туку напротив само беда и страдање така да вашата верба во нацизмот е трагикомична.

И ова е крај стварно не ги сваќам луѓето што денеска го величаат она што ке ги убиело.Па да ги видат нивните баби и дедовци што прават ке се откажат од нив.

баш за ова би требало да е темава: верувања, имиџ, омилени пијалоци, омилено оружје, омилена раса за тепање... :)

Се е тоа определено:)
Па ОК де, муабетот ми е да се оправда причината за темава: значи, секој кој е скинер (било каков) да ни презентира ставови, мислења; религиски убедувања, култура; омилен писател, омилен автор, филм, дали има популарни дела меѓу скинерите (еве контра, дознав дека „господарот на прстените“ бил хипи-библија), музика, спорт, марки на автомобили/моторцикли, боречки вештини, дали науката се поима за добро или зло, дали се оправдува нуклеарното оружје, ГМО, омилени видео игри (добро, кантер, знам :) )...
да не остане идеологијата затворена сама во себе. затоа што очигледно, луѓето се плашат од непознатото.

Zver drugo mi bese muabetot , da ne im svrtevme grb na nacistite vo posleden moment on nemase da dozvoli bugarija da se mesa , bas naprotiv ke imavme golemi privilegii i duri ke dobievme del od grcija , nego narodot popalen od EVREJSKATA propaganda , narecena Komunizam se svrtele protiv germancite i ete sme 60 godini podocna sedime u nasava drzava vo kojasto na poveke luge u srce im e Jugoslavija , ili pak srbija ili bugarija otkolku makedonija. Vie sto sakate kazete ama ako imalo nekoe zlo vo svetot toa bil komunizamot

барем си призна дека си пореметен :pos:

па сум малце пореметен ... али бар не сум дебил како вас нацистите , да го величам другарот хитлер :pos:

па сум малце пореметен ... али бар не сум дебил како вас нацистите , да го величам другарот хитлер :pos:

Дебили? Другар Хитлер? Ма ти си бре комуњар невиден!

Доста гледате филмови како Ромпер Стомпер или Американ Хистори Икс тоа се само пропаганди..еврејски пропаганди...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom