Skazi @ Skopje Fair - 12.09.2009

• Креатор на темата Креатор на темата old_School_mk
  • Време на започнување Време на започнување
на бели рај си имаше, а на две реки откажаа.. и не споредуј скази со овие журки:)
gay-guitar trance
Не ви иде дрогата со Скази а? Трипот лош ви е па затоа gay guitar trance. Ма ајде молим те.

Eve vi view od pozadi na krajot na live actot :

zvuk top sve top :D fala za site sto dojdovte, se gleame na Greatest hits :D

p.s. naskoro uste videa i sliki na clubbersguide....

Значи пишав на претходниот пост, Скази почнаа од 2 ипол (иако мислам дека не требаше да почнат тогаш, ми се чини дека имаа технички проблеми со опремата), а журката траеше до 5 саат.

Значи не мораше да ме цитираш, ја си пишав свое мислење:wink:

на бели рај си имаше, а на две реки откажаа.. и не споредуј скази со овие журки:)
gay-guitar trance
Aјде бе доста замарате.Никој не ве тера да го слушате.
А овајпат Скази им покажаа на сите хејтери што е журка.Закон беше, замјотреси на саем и браво за live - от, феноменално.И големи пофалби до домашната подржка - NRG , Bushava Azbuka i Navigator:smir:

Навигатор искина, пријатно сум изненаден. Скази како и увек стандард бесна атмосфера.

I eat СТИК for breakfast :pos:

Иначе, кај бевте вие ? Јас бев спроти левиот видео бим, во бела маица и со долга коса, може некој ке се сети, цело време скокав:vozbud:

јас бев...(и уште сум) со црна блуза, ставена на врат и црно-бели панталони, малце поодамна нешишан....и тоа...

Ме интересира дали некој на форумот кој што е од друг град имаше дојдено Скопје за журката ?

Eve vi view od pozadi na krajot na live actot :

zvuk top sve top :D fala za site sto dojdovte, se gleame na Greatest hits :D

p.s. naskoro uste videa i sliki na clubbersguide....

Е да ги донесете SUN Project ваков live да праат.... да збеснеме.... па нек кошта колку сака, ќе отвориме број у т-мобајл за донации :pos: :drk:

P.S. Носете ги, имаат нови материјалчиња хаха.
P.P.S. И покрај новото, обавезно да иде Out of my Brain и 380 Volt...
:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom