Da...[DOUBLEPOST=1472718951][/DOUBLEPOST]Само што се вратив еве дома, ама изгледа немав среќа, со 13 неточни поени завршив. Ми кажаа утре да дојдам. Многу се изнервирав...За Б категорија?

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da...[DOUBLEPOST=1472718951][/DOUBLEPOST]Само што се вратив еве дома, ама изгледа немав среќа, со 13 неточни поени завршив. Ми кажаа утре да дојдам. Многу се изнервирав...За Б категорија?
Da...[DOUBLEPOST=1472718951][/DOUBLEPOST]Само што се вратив еве дома, ама изгледа немав среќа, со 13 неточни поени завршив. Ми кажаа утре да дојдам. Многу се изнервирав...![]()
![]()
Da...[DOUBLEPOST=1472718951][/DOUBLEPOST]Само што се вратив еве дома, ама изгледа немав среќа, со 13 неточни поени завршив. Ми кажаа утре да дојдам. Многу се изнервирав...![]()
![]()
Луѓе има апликација каде што имате демо верзија за полагање. Значи пред да полагате 2-3 часа повторете ги некои прашања каде што мислите дека би можеле да паднете или едноставно ве бунат. Потоа земете ја апликацијата решавајте го тестот се додека не бидете на 0 негативни.
Друго тестот е многу лесен искрено само не треба да се има трема и да се вкочаните додека решавате...
Друго полигон кога се полага 1 до 2 пред да полагате извозете, повторете ги убаво вежбите без ниту една грешка и секако ќе поминете.
Градска доколку полагате од прва рачунајте 90% ќе паднете освен секако доколку не фатите врски инаку во спротивно рачунајте дека сте паднале.
Затоа што јавна тајна е дека без врски не проаѓаш градска... извози без врски и супер и ќе видиш дека мала мана ќе ти најдат и ќе те бутнат.зошто врски ако извозам без грешка?
Затоа што јавна тајна е дека без врски не проаѓаш градска... извози без врски и супер и ќе видиш дека мала мана ќе ти најдат и ќе те бутнат.
Другар значи моабетот е што намерно ќе ти кажат дека не гледаш во ретровизори, плус ќе ти кажат правилно не го насочуваш лицето кон лево или десно и сл. глупи ствари за кои ти ги правиш ама според нив не си ги направил. Значи ти кажувам од луѓе што полагале извозеле супер но паднале на бананална ствар како пример горе ти наведов.сам кажа ако ти најдат мана, но ако извозиш профи нема да те бутнат
Како сакаш извози прв пат паѓаш ако сакаш и на глава наместисе, освен ако имаш фатено врски.сам кажа ако ти најдат мана, но ако извозиш профи нема да те бутнат
Едноставно не можи да извозиш без ниедна грашка (макар и ситна да е)зошто врски ако извозам без грешка?