Скандал во репрезентацијата: Седловски му удри шлаканица на Попов!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Срамота!!! Не сум очекувал ова од Седлоски:tapp:

па ке има уште 1 скандал излеа,,секој ден нов има па утре ке видиме:helou:

Pa koga imaat mala plata :)))

Blamaza.
Нема врска платата со облогот. Рибери и Ван бомел се обложија во 100 евра на натпревар од лигата на шампионите и тоа во сред игра. Имаше слободен удар и тука падна облог ако даде гол Бомел рибери да му плати 100 евра. Ова го имаше изјавено и Рибери. така да тоа се симболични кладби колку да биде по интересно, али ова нашиве дивјаци само за во нива се.

Срамота е ова бе ееееееј. Утре треба да играат заедно, а денеска шамари како ненормални си маваат. Седловски нас ќе ни биде капитен, а шамари си дели човекот како сака. Па и наумовски шо скакаше јас незнам кога него никој ништо не му направи. Седловски и Попов ОТКАЗ, а за Наумовски не ќе дојде лошо една суспензија. Ццццццццц како не имк е срам овоа да го прават бе.:tapp::tapp:

Леле копитаааааааа, па каде бе со тој памет, кај ќе делиш шамари мрсул еден...цццц, ама дечките се цимери од Матерзбург, мора да се бранат :tapp:
Ај реакцијата на Илчо и не ме изненадува многу, дечкото нема 2 грама во главата, тежок копитар ама Седло....го сметав за поинтелегентен дечко и играч кој што знае да направи добра атмосвера во екипата ама очигледно сум бил во заблуда.
Клошар, после два ѓона во фаца го тера да игра сервис со сила и плус му дели шамар, а од позади како прле рипа Илчо, цццццц бруки.
А Јонуз....теле невидено!!!!

Лошо, многу лошо, само да не влијае премногу за утрешниот меч, последно нешто што сакам е дебакл.
А Седловски мора да биде санкциониран.:toe:

Слушнавте на вести изглеа дека сељаков му удрил уште еден шамар на попов
Два шамари изел Попов. Алал да му е за тоа што остана смирен и не избувна, да беше некој друг ке го нокаутираше Седловски грбавиот.

Два шамари изел Попов. Алал да му е за тоа што остана смирен и не избувна, да беше некој друг ке го нокаутираше Седловски грбавиот.
Што мислите кој фали тука?Кој друг ако не Гатузо ќе ги нокаутираше двајцата :pos:

Стварно не го очекував ова од нашата репрезентација а посебно од Седлоски... БРУКА СВЕТСКА е нашава репрезентација заедно со ФФМ !:nerv::nerv::nerv:

Овој нослето веќе нема потреба да биде капитен на националниот тим...:kesa:а за другото копиле подобро сам да ја напушти репрезентацијата..нема грам мозок во главата тој нашол да рипа и да дели правда...многу сум изреволтиран од овој скандал...ќе ги отерам у.пм сега кога ќе ги видам на Филим Втори:kesa:

срамотилаци, не заслужвет да го носет дресот на нашата репрезентација, одма да се бркет од репрезентација и никогаш појќе да не се вратет. Седлоски веќе одамна не е за репрезентација, а Наумоски досега не се имат покажано дека заслужвит да играт за Македонија БРУКИ НЕВИДЕНИ :kesa::kesa::kesa:

Да се извини под хитно или нека му биде последна утакмица гнаса.Мислам Попов не беше крив овој намерно го фукна у фаца

Срамота е ова бе ееееееј. Утре треба да играат заедно, а денеска шамари како ненормални си маваат. Седловски нас ќе ни биде капитен, а шамари си дели човекот како сака. Па и наумовски шо скакаше јас незнам кога него никој ништо не му направи. Седловски и Попов ОТКАЗ, а за Наумовски не ќе дојде лошо една суспензија. Ццццццццц како не имк е срам овоа да го прават бе.:tapp::tapp:

Попов нема зашто да се санкционира не напраи нишо ама сељаков одма перманент бан

Јонуз теле никој не го ебава нема почит од играчите

И санкции ке следеле после мечот со Шпанија.:uvo:
Јас незнам со кое лице ке излезе Седлоски да игра со шпанија ако не го суспендираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom