Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Таа и епизодата после неа ме болат и ќе ме болат цел живот. Како што реков, нема да го потам со други сцени, секако голем дел се веќе по неколку пати постирани во темава.гледај ја серијава (six feet under)predlog za nekoj dobar film
drama covecki sudbini vo toj stil

Како бе гледаш серија, на втора сезона си, а читаш за крајот. Зошто си правиш спојлери и си ја уништуваш приказната.Дечки, читам многу позитивни коментари и високи рејтинзи за серијава, а јас сум моментално при крај на 2-ра сезона и едвај чекам да заврши секоја епизода што ќе ја пуштам. Дали и на вас ви беше исто во овој период од серијата, и кажете ми дали вреди да продолжам да ја гледам затоа што прочитав некаде дека крајот бил![]()
Дечки, читам многу позитивни коментари и високи рејтинзи за серијава, а јас сум моментално при крај на 2-ра сезона и едвај чекам да заврши секоја епизода што ќе ја пуштам. Дали и на вас ви беше исто во овој период од серијата, и кажете ми дали вреди да продолжам да ја гледам затоа што прочитав некаде дека крајот бил![]()
На Дејвид геј сцените во Kill your darlings не можев ни да ги гледам, а во серијава без проблем!
Клер ми е се посимпатична и поинтересна...