Ситница што ме нервира

• Креатор на темата Креатор на темата King B
  • Време на започнување Време на започнување
Коа се приближувам накај кладилниците тоа смрдеата од месарата на пола километар радиус се осеќа. Коа е ладно ај ветерче, али летно време на километар се осеќа, од дома несмеам да излезам. Месождери бе луѓето, по 24 саата работе тај дуќано. Кам закон против скараџиска смрдеа, а?

Ме нервираат луѓе што зборат бавно. Уствари, не што зборат бавно затоа што мислат што да кажат, туку оние што развлачаат една реченица 5 минути од што немат што многу да кажат. Не ме нервира, туку не можам да ги поднесам. Во последно време почнав оваа одлика да ја приметувам многу кај (и стереотипно да ја поврзувам со) необразовани жени и девојчиња што работат во некоја експлоататорска фабрика и после некое време се канализираат со мислењата.:pov:

Телефонски анкетари за медиумска застапеност.Се јавува и и велам,женска пред дваесет дена ми се јави ти или некоја друга.И таа се смее и вели, ако "има поминато време".Ма гонете се,вие ќе заработувате,а јас ќе губам време со досадни прашања.

Ме нервира кога вратата неможам до крај да ја отворам,ја буткам,се удира од ѕидот пак ми се враќа и се удирам на кваката,т.е ми влегува во стомакот и ме боли

1. Ме нервира кога одредени фаци мислат дека ќе испаднат паметни со тоа што ќе се воздржат од коментари за нешто (пр. кога треба да изберат нечија страна) . Само ќе кажат... "не, не знам што да речам :/"
А притоа, тоа "нештото", е толку очигледно, големо и гломазно што ти боде очи и просто не остава да немаш став и причина да не го споделиш. (класична к*ропушачка глума)

Не бе брате, јас сум оригинален. Не сакам дволичност.

2. Велосипеди по улици. Поготово пензионери.

3. Пешаци на пешачки, во филм на недопирливи ѕверотини кои мислат дека ништо не им можиш поради тоа што се на пешачки, дека воопшто нема потреба да свртат глава, да видат дали си ги приметил и дали сакаш да застаниш. Не бе ќе кренам некој сноб на хауба, е до толку ме дразни...

Џвакање мастика ко коњ, шмљацкање додека јаде и некој кога се лапаат до мене и исто шмљацкаат. Во глобала не можам да поднесам се што вади ваков звук, буквално не можам.
Брат ми го има јадено стапот неколку пати кога седнувал да јаде некое овошје како праска и јаболко до мене :boksix:

Можда и ми треба некој anger management...

Одење на петица :tapp: камено доба ебате нивото на свест.

Ме нервира кога вратата неможам до крај да ја отворам,ја буткам,се удира од ѕидот пак ми се враќа и се удирам на кваката,т.е ми влегува во стомакот и ме боли
Што си ти бе? Лист хартија?[DOUBLEPOST=1449399024][/DOUBLEPOST]
Паркирани коли во кружен тек.Да ви ебам новата сељачка мода.
Никад на било кој кружен тек у градов неам сретнато ова, чак ни у Кандахар на кружните текови шо им ги напраија таму, преку Вардар, на Алкаида.
На кој кружен тек ти е ова?

Што си ти бе? Лист хартија?[DOUBLEPOST=1449399024][/DOUBLEPOST]
Никад на било кој кружен тек у градов неам сретнато ова, чак ни у Кандахар на кружните текови шо им ги напраија таму, преку Вардар, на Алкаида.

Гарант на овој кај католичка кај Стар кафе :) Ама на островче се паркирани :)

На било кој кружен низ Тетово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom