Ситница што ме нервира

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Коа се приближувам накај кладилниците тоа смрдеата од месарата на пола километар радиус се осеќа. Коа е ладно ај ветерче, али летно време на километар се осеќа, од дома несмеам да излезам. Месождери бе луѓето, по 24 саата работе тај дуќано. Кам закон против скараџиска смрдеа, а?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.702
Поени од реакции
11.518
рекламите на кајгана

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Ме нервираат луѓе што зборат бавно. Уствари, не што зборат бавно затоа што мислат што да кажат, туку оние што развлачаат една реченица 5 минути од што немат што многу да кажат. Не ме нервира, туку не можам да ги поднесам. Во последно време почнав оваа одлика да ја приметувам многу кај (и стереотипно да ја поврзувам со) необразовани жени и девојчиња што работат во некоја експлоататорска фабрика и после некое време се канализираат со мислењата.:pov:

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Телефонски анкетари за медиумска застапеност.Се јавува и и велам,женска пред дваесет дена ми се јави ти или некоја друга.И таа се смее и вели, ако "има поминато време".Ма гонете се,вие ќе заработувате,а јас ќе губам време со досадни прашања.

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.347
Поени од реакции
1.217
Ме нервира кога вратата неможам до крај да ја отворам,ја буткам,се удира од ѕидот пак ми се враќа и се удирам на кваката,т.е ми влегува во стомакот и ме боли

Член од
29 март 2013
Мислења
4.641
Поени од реакции
4.479
1. Ме нервира кога одредени фаци мислат дека ќе испаднат паметни со тоа што ќе се воздржат од коментари за нешто (пр. кога треба да изберат нечија страна) . Само ќе кажат... "не, не знам што да речам :/"
А притоа, тоа "нештото", е толку очигледно, големо и гломазно што ти боде очи и просто не остава да немаш став и причина да не го споделиш. (класична к*ропушачка глума)

Не бе брате, јас сум оригинален. Не сакам дволичност.

2. Велосипеди по улици. Поготово пензионери.

3. Пешаци на пешачки, во филм на недопирливи ѕверотини кои мислат дека ништо не им можиш поради тоа што се на пешачки, дека воопшто нема потреба да свртат глава, да видат дали си ги приметил и дали сакаш да застаниш. Не бе ќе кренам некој сноб на хауба, е до толку ме дразни...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Џвакање мастика ко коњ, шмљацкање додека јаде и некој кога се лапаат до мене и исто шмљацкаат. Во глобала не можам да поднесам се што вади ваков звук, буквално не можам.
Брат ми го има јадено стапот неколку пати кога седнувал да јаде некое овошје како праска и јаболко до мене :boksix:

Можда и ми треба некој anger management...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Одење на петица :tapp: камено доба ебате нивото на свест.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.998
Поени од реакции
83.376
Ме нервира кога вратата неможам до крај да ја отворам,ја буткам,се удира од ѕидот пак ми се враќа и се удирам на кваката,т.е ми влегува во стомакот и ме боли
Што си ти бе? Лист хартија?[DOUBLEPOST=1449399024][/DOUBLEPOST]
Паркирани коли во кружен тек.Да ви ебам новата сељачка мода.
Никад на било кој кружен тек у градов неам сретнато ова, чак ни у Кандахар на кружните текови шо им ги напраија таму, преку Вардар, на Алкаида.
На кој кружен тек ти е ова?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Што си ти бе? Лист хартија?[DOUBLEPOST=1449399024][/DOUBLEPOST]
Никад на било кој кружен тек у градов неам сретнато ова, чак ни у Кандахар на кружните текови шо им ги напраија таму, преку Вардар, на Алкаида.

Гарант на овој кај католичка кај Стар кафе :) Ама на островче се паркирани :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
На било кој кружен низ Тетово.

Kajgana Shop

На врв Bottom