Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу почна да ме иритира фразата "Кој сака нека честита". Што е поентата да се пише ова? Си објавил дека си постигнал нешто или дека ти е роденден, ако сметам дека треба ќе ти честитам, без ти да ми кажеш.
Честитки оти ова е дефинивно прво...источна македонија? Охрид?Кога некој наместо "кока-колата" вели "коката-кола".
Кога некој прашан за возраста на детето не вели на пример "две и пол години" туку "триесет месеци".
Честитки оти ова е дефинивно прво...источна македонија? Охрид?
Да. Мислам дека има слушнато луѓе што знам со атипично членување од таму. Дијалектска работа веројатно....Источна. И во Кочани и во Штип сум ги чул и двете.
Мене ми се случило по грешка (од мобилен обично) да стиснам на хаха, или на честитка за празник, на пример, да го стиснам прстот надолу, ама кога ќе видам што сум притиснала, брзам да го сменам.Во последно време многу ме нервира по социјални мрежи кретени што ставаат хехенца на секакви вести, особено на некои трагични.
Изгорела куќа - хаха, пандемијата коси - хаха, жена прегазена на улица - хаха...