Сите жени се исти?

• Креатор на темата Креатор на темата Хоуп
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми беше воопшто во тоа поентата, туку животиште, се мењаваат ситуации, тој останува без работа дома јас работам и правам пари, само едно не штима мушко его као машкоста не ви дозволува, кај нас жените е друго, поприфатено е жена да е дома домаќинка него маж, ма да и се мења општо мислење имам пун к колешки чии мажи не работат седат дома и чуваат деца :)
Не е машко его само! Тоа е код, граден со десетици илјади години. Не е избор на сегашните мажи.
Уште од пештерата се знаело кој лови мамути, кој прави манџа.
Е сеа кога ти ловиш мамути, шудапрај он?

Не е машко его само! Тоа е код, граден со десетици илјади години. Не е избор на сегашните мажи.
Уште од пештерата се знаело кој лови мамути, кој прави манџа.
Е сеа кога ти ловиш мамути, шудапрај он?
Шо има лошо ако е дома со децата?
Не гледам никаков проблем, и вие мажите можете да придонесете и те како добро во нивното воспитување, машки деца кои имаат присутен и посветен татко се доста успешни.

Шо има лошо ако е дома со децата?
Не гледам никаков проблем, и вие мажите можете да придонесете и те како добро во нивното воспитување, машки деца кои имаат присутен и посветен татко се доста успешни.
Што правиме со кодот?
Остај деците, тие и со тетката у градинка растат.
Значи ти викаш дека ќе го бркаш мамутот, претпоставувам со бјонс и со топла, а мажите дома ќе дуваат у огништето да не изгасне огнот?

Што правиме со кодот?
Остај деците, тие и со тетката у градинка растат.
Значи ти викаш дека ќе го бркаш мамутот, претпоставувам со бјонс и со топла, а мажите дома ќе дуваат у огништето да не изгасне огнот?
Што е со кодот?
Погледни ги денешниве генерации, мушки у хеланки и чупани веѓи, па мамути ќе сме бркале бе..

Што е со кодот?
Погледни ги денешниве генерации, мушки у хеланки и чупани веѓи, па мамути ќе сме бркале бе..
Кодот е код, како што викаат комшиите: да се зна ко коси, а ко воду носи.
Tие со хеланките? Па и тоа е резултат на феми движењата. Мамичките од толку силни си ги претворија синчињата во дегенерици. Али јбг, ќе бркаат врапци, у тој случај :D секој според можностите.

Кодот е код, како што викаат комшиите: да се зна ко коси, а ко воду носи.
Tие со хеланките? Па и тоа е резултат на феми движењата. Мамичките од толку силни си ги претворија синчињата во дегенерици. Али јбг, ќе бркаат врапци, у тој случај :D секој според можностите.
Каде е тука муж да спушти нога да се знае кој е глава у куќа?
Нема два аршина бе фенел или ќе држиш како стуб или ќе идеш на маникир јбга.

Каде е тука муж да спушти нога да се знае кој е глава у куќа?
Нема два аршина бе фенел или ќе држиш како стуб или ќе идеш на маникир јбга.
Се слагам, или ќе го кркаш к*рот да бидеш глава на семејството и ќе рикнеш од срце на 55-60 или ќе си живееш како жена каже, сеќно и безгрижно до 80-90!
Бајдвеј ја имам 66 :pos:

Што е со кодот?
Не се тоа мушки, тоа се педери. Посебна подгрупа на дегенизирани мажи.

А што е со оние кои заработуваат убави пари?
Pa vo osnova site so gi znam se stari cupi posto nemalo maz za niv, ispod prosek im bile site. A jbg nema tolku princoj na planetata site da gi zgrizat i udomat vo kralskite palati . I taka si veneat bezveze :toe:
Автоматски споено мислење:

Не се тоа мушки, тоа се педери. Посебна подгрупа на дегенизирани мажи.
Ne se pederi, samo malce isfeminizirani. Dobro malce poke .

Pa vo osnova site so gi znam se stari cupi posto nemalo maz za niv, ispod prosek im bile site. A jbg nema tolku princoj na planetata site da gi zgrizat i udomat vo kralskite palati . I taka si veneat bezveze :toe:
Автоматски споено мислење:

Ne se pederi, samo malce isfeminizirani. Dobro malce poke .
Владе и братучетка ми велеше дека убајте крави од дома се земаат..

Друже или другарице (небитно)

Во Југославија бројот на разводи бил по европски стандарди! Воопшто не било ни табу, ни не знам што. Дури и помалку табу од денес, со оглед дека биле чисто граѓански бракови.

А тоа дали некој бил јалов, лесно се гледале од кога ќе се премажеле/преженеле.

Муабетов ти држи вода за браќата шпони ако правиш муабет, или некое затуцано село!
Разводот во Југославија беше далеку помал од европските стандарди.Бев дете па знам дека ако некои се разведеа беше тоа настан од епски размери.Сега ретко има некој шо не е разведен барем еднаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom