Синиот екран на смртта

• Креатор на темата Креатор на темата Litajko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Сигурно ви се случило некогаш ова
Windows_XP_BSOD.png

Ако може некој да разјасни на што се должи ова , и како да го оправам.

Се должи на еден опасен вирус наречен Windows.
Повеќе детали овде

само чак норис го знае тоа. само, не го барај, ќе те убие... get over it dude...

шала. реинстал вин?

едит-уствари нема што ти да го бараш. он сам ќе те најде. среќно.

Десен кљик и формат на C: туку си ја утнаљ темата... барај во програми не во ардфер :)

хехехехе Пробав со реинстал ама после секој реинстал го прави ова. Се мислам да не е проебан нешто хард дискот.

Почекај го Чак.... овој Серпиот :)

да не ти е поебана вин инсталацијата? земи друга. и тоа е можно.

едит-чак сеа ми титна, му се јавив, немал кредит. рече дека тргнал по тебе. пази се сине.

Се мислам да не е проебан нешто хард дискот.

:nesum: Бидејќи ми пишува некој хард диск ерор.:uvo: Да ти ебам виндоусот глуп требало место сафе мод да му стават бутни го да запали мод.:pos:

хехехехе Пробав со реинстал ама после секој реинстал го прави ова. Се мислам да не е проебан нешто хард дискот.

Провери си го рамот ... ако имаш додадено рам треба да е компатибилен со стариот ( на исти херци да работат и по можност да се од иста фирма призведени )

Провери си го рамот ... ако имаш додадено рам треба да е компатибилен со стариот ( на исти херци да работат и по можност да се од иста фирма призведени )

Не не сум додавал рам.

Ова повеќе има шанси да е хардверски проблем отколку вирус.Мене така ми правеше само што ке го уклучев вииндовсот а во сејф моуд беше ок. На крај испадна дека графичката правела проблем па ја сменив

Дискот не ти е , ако беше дискот зезнат немаше да бутира компјутерот или наеднаш ќе ти исклучува , ако процесорот е ослабен или заебан ќе ти рестартира, ако не си додал рам тогаш плочата би требало да е има некоја мака .... смени порт на рамот и пробај

Рамот или хард-дискот најверојатно.Процесор не може да ослаби,или работи или не работи.

еј,ај пробај со нов WINDOWS,без модификации, основна верзија, и мене ми правеше вака слично,и го решив со нов Windows,позз пиши шо напрај

Може да е и графичката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom