„Син кит“ - опасна игра која одзема детски животи

• Креатор на темата Креатор на темата katinakatalina
  • Време на започнување Време на започнување
Смири се бе Ремзи Сноу, фирерот само лабаво го спомнав. Узгредно. Нити оф топик дискусија поведов нити ништо.
Али, пошто сум праел така често, ти не си сакал да ме пријавуваш, а ете си имал здравствени проблеми заради тоа, од сега, па натаму, ќе пазам кај си по темиве и ќе избегавам да го спомињам Грујо кај што се муваш.
Само ти да бидеш ОК. друго не е битно

Знам јас дека си душа човек, затоа и не сакам да те пријавувам по темине. Посилно е од тебе, знам тешко е да не се биде лабав ама уште малку ќе го затвориме...се ќе биде в ред, ти ветувам.

Психички слаби индивидуи постојат, како и психички болести, тоа е факт. Не е тоа глупоќа, таа поради која дошло до трагичен епилог. И тука треба да се помогне.

Е сеа замисли да го однесеме муабетот во правец што би било кога ваква трагедија би не засегнала нас лично, и дали тогаш би кажале- Па шо бе, син ми беше ретардиран и глуп, па се фрли од зграда.

Јас лично и се чудам како е можно за вакви теми воопшто и да дискутираме.

Никој не дискутира за тоа дали самоубиството е добар или лош чин, дискутираме за причините за овие самоубиства (доколку вистина постојат) т.е. игрицава - а тоа мора да признаеш е доста глупа причина. Изговор, можеби...желба за внимание...од кај да знам, јас лично неможам да се ставам во состојба на ум кајшто би се фрлил од зграда да стигнам до левел 50.

Јакичка темава, кој ја отвори? :jeeee:

Темава е многу повеќе од ЈАКИЧКА, моментално актуелна на нашиве простори, апелираа на медиуми за опасноста која ја носи ако се игра и многу други обавестување имаше, НО твојата цел е патолошката болест да се рекламираш со обиди за омаловажување на некој член, поточно мене.

Бетер сте од играва синиот кит, читајќи какви сератори тешки има на форумов, ми иде и на мене вени да сечам, море од скај сити зградине да се џитнам.

Во ред е дечки, се предавам, дефинитивно кревам бело знаме, раце...ако треба и нозе...непоправливи сте.:bravobe:

Не сум верувала дека може да постојат на форум такви тешки гомнојадци:pos:

Темава е многу повеќе од ЈАКИЧКА, моментално актуелна на нашиве простори, апелираа на медиуми за опасноста која ја носи ако се игра и многу други обавестување имаше, НО твојата цел е патолошката болест да се рекламираш со обиди за омаловажување на некој член, поточно мене.

Бетер сте од играва синиот кит, читајќи какви сератори тешки има на форумов, ми иде и на мене вени да сечам, море од скај сити зградине да се џитнам.

Во ред е дечки, се предавам, дефинитивно кревам бело знаме, раце...ако треба и нозе...непоправливи сте.:bravobe:

Не сум верувала дека може да постојат на форум такви тешки гомнојадци:pos:

Си размислила некогаш зошто баш тебе и на уште други две кокошки им се имаат спирено другите членови на форумот?

Дај прво кажи од каде да ја најдам да ја играм:pos:
За играње ак бараш кај Беко барет позади пазарон.
Астор поќе не барет, зш нишо немат го затворија.

Не се секирајте сонцина природна селекција е во прашање и тоа е добро нешто,и така ни фали нештото со напреднава медицина гледате морони колку се накотија во последно време,ако се фрли некое моронче од џевахир оти некој на скајп така му рекол тогаш good for him.Чак мислам не е лошо штабскиве сајтој вмровски да ги хакна то русите,само нека му пишат рипајте од згради че има списоци!одма че ја зачистиме Македонија....

...темата си е за видео играта ,,синиот кит,, а ваму пак политика се тера, препознавање на другите како ,,морони,, и начинот како да се ,,исчисти,, само ми укажува дека самиот се уште не се препознава ама без да сака се истакнува како еден од нив ( од првото)...
дали може без политика? имате теми за полтика ако сте толку опседнати брееее да се нема друг муабет освен ,,Грујо и вмров_ци,, ..цц цццц а бе на вас човек цвеќе да Ви покаже, Вие во него Грујо ќе го гледате :pos:
тоа толчникот ќе го споредите со неговиот нос....:pos:

Ako na 13 god. si tolku lesen za manipulacija od strana na random kreator na igra bolje ubi se posto sigurno poise kje patis u zivotot so takov pamet :/ usluga i na sebesi i na opstestvoto.:D

Не се секирајте сонцина природна селекција е во прашање и тоа е добро нешто,и така ни фали нештото со напреднава медицина гледате морони колку се накотија во последно време,ако се фрли некое моронче од џевахир оти некој на скајп така му рекол тогаш good for him.Чак мислам не е лошо штабскиве сајтој вмровски да ги хакна то русите,само нека му пишат рипајте од згради че има списоци!одма че ја зачистиме Македонија....
А за мали деца[DOUBLEPOST=1495921954][/DOUBLEPOST]
Ako na 13 god. si tolku lesen za manipulacija od strana na random kreator na igra bolje ubi se posto sigurno poise kje patis u zivotot so takov pamet :/ usluga i na sebesi i na opstestvoto.:D
Деца се тоа алоооо,не разбираат ништо од радозналост ќе си направат проблеми,само судите[DOUBLEPOST=1495922105][/DOUBLEPOST]
Види линкот, најмладиот што го најдов е 11 годишен. Фетуси и инсекти имаат инстинкт за преживување, ако 11 годишен го нема што треба да очекува човек од него. Плус и контрадикторен си, велиш нема право типов што го измислил срањево дека се слаби индивидуи за 2-3 збора подоцна самиот да ги наречеш психички слаби итн. Никој не го оправдува ова, не верувам дека некој од форумов присилува тинејџери да се самоубиваат - но да не се лажеме, да се самоубиеш за ебена игрица треба да си најмала рака ментално заостанат. Уште малку 8 милијарди ќе сме на планетава, ако жалам некого тогаш оние што несреќно загинуваат, а не од сопствена глупоќа.[DOUBLEPOST=1495881101][/DOUBLEPOST]

И на темава успеа Грујо да го уфрлиш, секоја чест. Мислам дека не остана тема на којашто не ти успеало ова.
Деца се алооооо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom