- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.676
- Поени од реакции
- 19.344
Ако веќе постои, дајте барем линк за даунлоад да си поиграме малце.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас!... со друг никЈакичка темава, кој ја отвори?![]()
Врв е муабетот што го сврте, на сите форуми кај што сум има за ова тема, на Кајгана нема. Сака да каже, ич не сте inЈакичка темава, кој ја отвори?![]()
Тоа ти е ист оној моронски менталитет, истиот шаблон, ко на темана со тероризам, кај што имаш купче идиоти кои се ситат на тоа што негде у Европа страдаат невини деца кои отишле на концерт.Preteruvate, zabeguvate. Imal pravo, da se ubivaat deca, psihicki slabi, depresivni. Eugenika, sto? Hitler ne vi e ramen. Alo, zborite za 7 godisni deca.
Preteruvate, zabeguvate. Imal pravo, da se ubivaat deca, psihicki slabi, depresivni. Eugenika, sto? Hitler ne vi e ramen. Alo, zborite za 7 godisni deca.
Тоа ти е ист оној моронски менталитет, истиот шаблон, ко на темана со тероризам, кај што имаш купче идиоти кои се ситат на тоа што негде у Европа страдаат невини деца кои отишле на концерт.
Скроз ми е јасно како предавник од калибарот на Грујо, контролира пола народ.
Пријави оф-топик или нвреда кон лидерот. Имаш копче за тоа.И на темава успеа Грујо да го уфрлиш, секоја чест. Мислам дека не остана тема на којашто не ти успеало ова.
Пријави оф-топик или нвреда кон лидерот. Имаш копче за тоа.
Психички слаби индивидуи постојат, како и психички болести, тоа е факт. Не е тоа глупоќа, таа поради која дошло до трагичен епилог. И тука треба да се помогне.Види линкот, најмладиот што го најдов е 11 годишен. Фетуси и инсекти имаат инстинкт за преживување, ако 11 годишен го нема што треба да очекува човек од него. Плус и контрадикторен си, велиш нема право типов што го измислил срањево дека се слаби индивидуи за 2-3 збора подоцна самиот да ги наречеш психички слаби итн. Никој не го оправдува ова, не верувам дека некој од форумов присилува тинејџери да се самоубиваат - но да не се лажеме, да се самоубиеш за ебена игрица треба да си најмала рака ментално заостанат. Уште малку 8 милијарди ќе сме на планетава, ако жалам некого тогаш оние што несреќно загинуваат, а не од сопствена глупоќа.[DOUBLEPOST=1495881101][/DOUBLEPOST]
И на темава успеа Грујо да го уфрлиш, секоја чест. Мислам дека не остана тема на којашто не ти успеало ова.
Хахаха се гордееш дека муштериите кај тебе доаѓаат, па дури ме навреди ко демек јас немам ти имаш.Амаааааан админи, модераториима ли спас од крлежов@Zarniwoop....?????
ха ха ха опседнат си бе брат, прво со Грујо па потоа со @bijons ,Смири се бе Ремзи Сноу, фирерот само лабаво го спомнав. Узгредно. Нити оф топик дискусија поведов нити ништо.
Али, пошто сум праел така често, ти не си сакал да ме пријавуваш, а ете си имал здравствени проблеми заради тоа, од сега, па натаму, ќе пазам кај си по темиве и ќе избегавам да го спомињам Грујо кај што се муваш.
Само ти да бидеш ОК. друго не е битно