S
Shellshock nam67
Гостин
симптоми на срцев удар:
докторе би сакал и јас нешто да прашам лицето има на долната усна како пукнат капилар што може да е тоа дали е шеќерна болест, дали е срцево заболување би те замолил да ми одговориш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
симптоми на срцев удар:
докторе би сакал и јас нешто да прашам лицето има на долната усна како пукнат капилар што може да е тоа дали е шеќерна болест, дали е срцево заболување би те замолил да ми одговориш
симптоми на срцев удар:
Значи вака од пред еден-два месеци незнам баш точно забележав мало стегање на срцето..т.е мали болки во левата страна на градниот кош на почетокот си мислев дека онака мускулот нешо ме стега..но како што забележувам во последно време се почесто ме боцка срцето неам отидено на лекар да си проверам крв и такви ствари...па си реков дај прво да видам некој дали имал вакви слични проблеми и дали е нешто сериозно..Сакам да прашам дали ова е симтом на срцев удар и исто така дали е можно да ме боцка срцето бидеќи многу време поминувам пред компјутер окулу 10-12 часа..Благодарам
16 РіРѕРґ .. Али РјРЅРѕРіСѓ ретко РјРё СЃРµ дешава РѕРІР°.Рљолку РС–РС•РТ‘РС‘РР…РС‘ РС‘РСаш?
Колку години имаш?