SimCity (2013)

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да бидеш онлајн за да ја играш.
Нека се гонат у курац, идиоти ретардирани, ЕА секоја франшиза што ја зграбиле, ја уништиле.
Ја уништиле бидејќи ќе наместат заштита од пирати као сите нас?
Не. Се бачко се плаќа во животот, мора тоа еднаш да го свати(те/ме).

Скроз различно од Симс :D :D
Па претпоставив.. али реков дека сум си задоволна од симсот пошо таа моментално ја играм и не планирам да се заразувам со нешто плус :D не ми беше намерата да направам споредба... може така да делува :D али ти и самиот знаеш со кои 2 игри сум заразена ;)

Ја уништиле бидејќи ќе наместат заштита од пирати као сите нас?
Не. Се бачко се плаќа во животот, мора тоа еднаш да го свати(те/ме).
Јас купувам игри и не сакам некој да ме условува да морам онлајн да бидам во singleplayer игра.
Ти ако мислиш дека online DRM-то спречува пиратерија, или си глуп или не се разбираш за што зборуваш.

Јас купувам игри и не сакам некој да ме условува да морам онлајн да бидам во singleplayer игра.
Ти ако мислиш дека online DRM-то спречува пиратерија, или си глуп или не се разбираш за што зборуваш.
Со самиве твои навреди се гледа колку ти е културата и образованието, а притоа и капацитетот за дискусија :cenzura:
И повторно ќе се навратам. Ако уништување за тебе е тоа што мора онлајн да бидеш а притоа да го потиснеш гејмплејот и новите работи што ќе бидат внесени во неа... паметна проценка (y)

Со самиве твои навреди се гледа колку ти е културата и образованието, а притоа и капацитетот за дискусија :cenzura:
И повторно ќе се навратам. Ако уништување за тебе е тоа што мора онлајн да бидеш а притоа да го потиснеш гејмплејот и новите работи што ќе бидат внесени во неа... паметна проценка (y)
Па ми пишуваш небулози како online DRM да е нешто ново па уште и спречувало пиратерија, како да не.
Играва е симулација. Singleplayer симулација. Нема потреба од интернет.
Што ќе правиш кога на денот на искачање на играва серверите ќе паднат заради преоптеретеност? Што ќе правиш кога ќе има server maintenance? Што ќе правиш кога random ќе им падне сервер?
Ништо нема да правиш, нема да можеш да ја играш твојата singleplayer игра заради технички проблеми кои со сигурност ќе ги има.
А за тоа време, пиратите ќе си играат офлајн додека ти се нервираш и ги пцуеш ЕА.

СимСити франшизата е унитена, готова, расипана, убиена откако ЕА ја купи. Ова е само уште еден обид да измолзат пари колку што можат пред и официјално да ја погребаат.
Еве го мојот капацитет за дискусија, кој е твојот?

simcity-screenshot-fixed.jpg

Ете ти мартин, ај одговори сеа на можните проблеми? Може претеруе малце овој горе дека целата франшиза е уништена, згазена, претепана в болница однесена зомби апокалипса доаѓа крај на светот сите умираме али тоа што го збори е во право пошо такви проблеми јас си имав со Battlefield 3... и џабе, кога пак ја кракнаа за single player.

^Просто немам одговор :D

btw да, проблем е уз игра да ти снема конекција или пак нивните сервери кога ке бидат down итн итн, но самиот збор "уништена" дава сосема друго значење.

Ќе направат исто како и кај Anno 2070. Едноставно ти требаше интернет конекција да пренесуваш работи во The Arc. Или просто кажано, кој ја има пиратска не може да ја игра

^Просто немам одговор :D

btw да, проблем е уз игра да ти снема конекција или пак нивните сервери кога ке бидат down итн итн, но самиот збор "уништена" дава сосема друго значење.
Не мора ни воопшто да биде проблемот кај ЕА. Може немаш интернет некое време, може ти е бавен интернетот и ти лагува твојата singleplayer игра.
Франшизата е уништена, ја играв SimCity Societies, играта беше ужас, не верувам ни ова да биде ништо подобро.
Патем, играва има persistent saves, тоа значи ако посереш нешто, не можеш да се вратиш на постар сејв.

Денес повторно ќе има бета тестирање, доколку веќе се имавте регистрирано ќе ви стигне кодот на email и ќе треба да го внесете на Origin. За тие што не се регистрирале, можат да се регистрираат

2013 е играва, н0000б. le master trole 2k13

Иначе, интересни се овие игри. Али 15 минути само.

:icon_lol:

Aко нешто, овие игри се интересни после 15та минута. На овие се тепа повеќе време одбилокој вид на игра. Јас сум грешка или као требаше да има нов енџин со ебачка графика, симулација на нивоУ, или трејлерите ме исполажаа? :unsure:

:icon_lol:

Aко нешто, овие игри се интересни после 15та минута. На овие се тепа повеќе време одбилокој вид на игра. Јас сум грешка или као требаше да има нов енџин со ебачка графика, симулација на нивоУ, или трејлерите ме исполажаа? :unsure:

Играм Football Manager, каде што има само текст и чат-пат топчиња како шутираат топка. Не ми е тоа поентата.
Мене ми се овие интересни кратко време само, шо знам...

Играм Football Manager, каде што има само текст и чат-пат топчиња како шутираат топка. Не ми е тоа поентата.
Мене ми се овие интересни кратко време само, шо знам...

Ова зависи дали ти е океј жанрот. Не сум ни ја хацефан на симс, ама се сеќавам првпат пуштив брада на Тропико од играње.

Ова зависи дали ти е океј жанрот. Не сум ни ја хацефан на симс, ама се сеќавам првпат пуштив брада на Тропико од играње.
Не е лоша бетата, jа играв. Има реална симулациjа само и многу недостатоци. Сепак се работеше за бета и фалеа многу опции што ќе ги има во целосната верзиjа. Графиката е добра, единствениот проблем е големината на градот и тоа што 2 града не се споени еден до друг во регионот како во SC4 туку меѓу нив има празнина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom