SIM Cloning - Silver, Green , Green2 sim cards???

Член од
5 јули 2006
Мислења
82
Поени од реакции
2
Има негде во Скопје да се купи silver, green ili green2 сим карта и по која цена одат?

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
А да кажеше какви се тие сим карти?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
За Бизнис Голд Картички имам слушнато едно време Мобимак ги даваше ама бајаги поскапи беа, разликата од обичните беа затоа што имаа меморија до 1020 броја за меморија, можеа да примат до 150 пораки и + си имаа сопствена меморија ама тоа само преку бизнис моделите на нокиа како 6310/6210 да можеш од кредитни картички акаунти да си ставаш:toe: а за силвер и грин картички прв пат слушам. Знам дека има Американска Грин карта за да можеш и покрај тоа што си странец да ги имаш условите како останатите американци :) хаха

Член од
1 март 2007
Мислења
110
Поени од реакции
13
Има негде во Скопје да се купи silver, green ili green2 сим карта и по која цена одат?
а тебе овие ти требаат за iPhone (ако добро разбрав?!)
... или можеби нешто во врска со СатТВ ...

Член од
5 јули 2006
Мислења
82
Поени од реакции
2
Не планирам ништо посебно, мислев ако не ги има и не се многу скапи малку да се позафркавам............
Инаку се разликуваат од стандарниве , што ги давааат т-мобајл, космофон вип, по микроконтролерот. Silver има 16f876, а Green2 16f877. Стандардниве мислам дека се 16f84, ако не грешам........

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
И....? Што ќар? Као демек куца магарето од микроконтролерот? Ај подобјасни малце

Член од
5 јули 2006
Мислења
82
Поени од реакции
2
Ќар , повеќе меморија за броеви, пораки............ A стандардниве грешев, gold card што ги спомна Necrophilia беа со 16ф84

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Добро на поновиве мобилни имаш толку многу меморија и за броеви/пораки/меилови/игри/слики и уште триста работи што тие картици што знам немаат некоја посебна улога во олеснувањето

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ќар , повеќе меморија за броеви, пораки............ A стандардниве грешев, gold card што ги спомна Necrophilia беа со 16ф84
вака, мислам дека во србија некој оператор имаше такви картички и во припејд телефонијата воведени - купи си ја картичката и клонирај ја со некоја македонска :toe: на друг начин неможам да ти помогнам, можам да ти нарачам празни картички и не се нешто многу скапи околу 5/6 евра би биле работата е што си приморан мин 20/30 парчиња да земеш :pos2: што не веруем дека би ти се исплатело нели?

да така додека не донесат вип-ов или некој др оператор 3г кај нас не веруем дека би се позамарале да продаваат и други картички освен овие 64к што ги користиме моментално.

su

Член од
31 октомври 2005
Мислења
189
Поени од реакции
4
ja pred nekoe vreme prasav u t-mobile za sim kartica so poveke memorija, ama mi rekoa deka nemaat i deka ne nudele takvo nesto

Kajgana Shop

На врв Bottom