Силвана Бонева кандидат за градоначалник

За кој би гласале да биде градоначалник на Струмица?

• Силвана Бонева

Гласови: 176 51,2%
  • Зоран Заев

Гласови: 168 48,8%

• Вкупно гласачи
    344
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
зар е можно да има у исти ден
ако е така можно е и струмица да ја запалат :)
ако не падне масовна тепачка :pos2:

Dali e voopsto mozno deka seuste ima takvi moroni i idioti vo Makedonija koi bi se tepale za partii posle se sto pominavme od tie partii vo poslednive 18 godini??????!!!!!!

Aman be do tamu li ke odat partiskite vojnicinja i OVCI od dvata tabora i krv li sakaat da leat ne im e dosta so ne unistija na sekoj plan i krvta ni ja sakaat da im ja dademe nim i na nivnite lideri!!!!

UUUUUUUUUUU be bagro predavnicka MAKEDONIJA ke ve nadzivee i vas VMRO-ovcite i vas SDSM - OVCITE no ke ostanete zapameteni kako najgolemi predavnici vo Makedonskata istorija da znaete samo!!!!

абе така разбрав сега и мене ми е чудно зато прашувам.значи не се во ист ден сигурно??? фала

Добро бе дај не бидејте тупи.Струмица не е другите држави.Струмица е земјоделски град.На тебе ако ти е сеедно на некој не му е.Луѓето од село сакат да произведат квалитет оти за тоа вложуват.:toe:

Да бе.Ебатти Струмичанецо.Јас сум од Струмица и дека и да одам така не га отварам устата и не се жлембам как него.А не па пред камера:pos2::pos2:
Добро толко ли сте прост или не сфакаш оти тај дел дек шо говоре Заев на струмички не е одил у програма,сигурно оти ке си говоре на струмички у приватнио живот.А на телевизија си го слушнал ли некојпат да каже нешто на струмички?

Дек чуја на Вис ли?Ѓорѓи Калајџиев ли ти кажа?
А Зајко у Костурино немаше никој ама баш никој.
У куклиш исто:pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2:Веке ко го спомна Костурино,ај па објасни ми га изјавата на Бонева оти ке изградила брана на реката у Костурино,ко од таа река една година да собираш вода нема да може две кофи да се напуне:pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2:Веке ко го спомна Костурино,ај па објасни ми га изјавата на Бонева оти ке изградила брана на реката у Костурино,ко од таа река една година да собираш вода нема да може две кофи да се напуне:pos2::pos2::pos2:
Абе и во Вељуса зборела дека Глобал ќе го сруши,ама...:pos2::pos2::nesvest:

ке треба Бонева да руши со динамит ....нема толку механизација да работи колку е направено

чекаше 7 години да почне да го прави патот струмица радовиш--ОПШТИНА СТРУМИЦА НЕМА ИНГЕРЕНЦИИ за тој пат...и кој е кочничар????или НЕРАБОТНИК

naketo
Почетник

Регистриран: May 2008
Мислења: 7

:pos2: a be nake... odi na nekoj drug pod-forum, malecok si 3a tuka ...

Гледајте Дуелот!!!!На Интел ТВ.ЗОРАН ЗАЕВ!!!

Тука темата е за Бонева, или грешка читам. Как шо гледам, повеќето шо постират се од СДСМ, и незнам шо мајка (крсте) качуваш клипови. :tapp:

КАНДИТАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК кој не си ги знае населените МЕСТА ниту по име ниту на број
кандидат за градоначалник кој ке ПРАВИ НАПРАВЕН ПАТ И КЕ ПРАВИ ВЕКЕ НАПРАВЕН ВОДОВОД(САЧЕВО) со еден збор падната од Марс или поточно дојдена од Скопје после 7 години ... со еден збор К А Т А С Т Р О Ф А

Ѓело тешка пара зима за да ги снима тиа песни за Заев.

Лелеее брука не ги знае селата кои спаѓаат во Општина Струмица :tapp: и таа сакате да ви биде градоначалник.За Глобалот чујаате ли сегаа!!!!?????????Општината нема дадено ни еден денар и затава немало меѓународен тендер...Со еден збор кажано ПАРТАЛ га направи на Бонева.А можам да замислам дуел Фрчко и Иванов :vozbud:

ако дојде Бонева на вториот Дуел на ВИс ке има 4,5 новинари кои ке поставуват прашања ,ке биде по интересно ..АКО ДОЈДЕ .. и ке биде пократок до 24 часот бидејки наредниот ден настапува МОЛК

ка не те бива да компонираш :toe: Гело ке зема пари ,,,,си го бива

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom