Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
казна од најмалку 7-8 години в затвор би завршила добра работа......таму ценат луѓе што се разбираат од сексот,посебно педофили,во секое време ќе има љубовница
хех можно е и тоа само доколку се спроведува и во пракса не само на зборови. Еве ке се сложам со еден коментар ,, да му го пресечат,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Се согласувам,државата е таа која што треба да преземе мерки, ако е доволно свесна за направеното дело одма би му го пресекла па ајт чао....државата е таа која треба да преземе соодветни мерки против силувачите, а не фамилијата на жртвата....но поради дупки во системот и мито....силувачите најчесто се извлекуваат без казна...или со минимална казна затвор....па по излегување од затвор најчесто го повторуваат делото
....некој погоре спомна отсекување на половите органи.....јас лично сум против било кој облик на телесно сакатење...но мислам дека хемиска кастрација е соодветна казна за силувачите и педофилите (според мене педофилијата е исто така облик на силување)
Однео би га на планину, везао за дрво и комад по комад секао би га месец дана.
Не можи цел месец ќе ти искрваре човекот, лесна смрт ќе го снајде море![]()
Е бе демократи од кога демократијата е земање на власта во свои раце. Како прво секој е невин додека не се докаже неговата вина, дали ја силувал , колку луѓе учествувале во силувањето пошто сам човек а притоа ако девојката носи фармерки неможе да ја силува под никој случај тоа во Германија не се смета за силување така прочитав негде, можеби девојката го мести му глуми дека сака садомазо секс а потоа го обвинува за силување . Во секој случај силувањето за мене е многу грозна работа и тука законот треба да биде поригорозен затвор не ама ете на пример хемиска кастрација како што предлож еден член погоре ми се свиѓа, и се разбира тоа да го направи државата преку своите органи ако ние ги земем работите во свои раце не сме ништо подобри од силувачот
Цитат од филм е.
--- надополнето ---
Ако ја силувам сестра ти на пример или ќерка ти (не знам дали имаш, не е ни битно пример е) ти ќе седиш така и ќе чекаш да ме уапсат? Не заебавај, никој мирно не може да седи.
Цитат од филм е.
--- надополнето ---
Ако ја силувам сестра ти на пример или ќерка ти (не знам дали имаш, не е ни битно пример е) ти ќе седиш така и ќе чекаш да ме уапсат? Не заебавај, никој мирно не може да седи.
Ако ја ја земам правдата во свои раце одма ќе бидам осуден за џихадист и вехабист од Хуман и компанија , затоа законите треба да функционираат во спротивно стануваме сите исти ко силувачот
Заеби Хуман и компанија и форум. Збориме за член од твоето семејство кое е силувано од мене. Ти ме знаеш. Дали ќе ти дозволи срцето да оставиш да реши полицијата или не знам кој орган? Искрено кажи ми, не те напаѓам само разговараме=)
Искрено би сакал да ти пресуди законодавниот орган , ама да ти пресуди е ако видам дека ти ги користиш дупките во законот и после година дена те гледам како се шеташ и ми се смешкаш во фаца тогаш јас ке ти пресудам лично... Али прво ќе му дадам шанса на законот.![]()
^^ Баш и не верувам дека не би му опнал една ако не нешто друго кога би имал прлилика.
Иначе јас би му го искршила и би му го откорнала со рака.
ce mu najmam trojca crnci
edniot da mu go stava od pozadi drugiot da drka na nego i na tretiot da mu go pusi![]()
Не ти посакувам да се најдеш во таква ситуација никогаш ама верувај не е исто. Не сум имал јас таков проблем за среќа ама знам некои што имаа. Не можеа да остаат така, болно беше за нив. Драма беше буквално секој ден, го бараа човекот насекаде. Еднаш го најдоа и ќотек онака поштен му удрија. Да го памти, да го носи со себе цел живот. Незгодно ми е да ги прашувам дали го осудија човекот и што се случи. И поентата ми беше дека нема да размислуваш така ако се случи такво нешто. Едноставно прекипува, колку и да си пробуваш да се носиш со тоа.