blue ladybug
Фанг ловер
И тоа е смешно?!Ја ги знам децата го знам и девојчето![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тоа е смешно?!Ја ги знам децата го знам и девојчето![]()
то ако силувал машко а ако силува женско, нек му пратат жени и нека го силуваатБи пратила луѓе него да го силуваат па да види како е и дали ќе му текне нареден пат пак да силува
И мислиш дека ќе му текниБи пратила луѓе него да го силуваат па да види како е и дали ќе му текне нареден пат пак да силува
е што има врска машко женско силувач си е силувач плус ако му се прати женско може и убаво да му дојде, а вака со машко нема кај да бегато ако силувал машко а ако силува женско, нек му пратат жени и нека го силуваат
Па мислам дека нема да му текне, не би требало.И мислиш дека ќе му текни? Обично во затвор силувачите и педофилите се оние кои се на мегдан и ги рембаат од назад, најниско на хиерархиската скала со најмалку почит.
То значи дека ако некој педофил силува дете - би му пратила луѓе да му силуваат неговото дете?е што има врска машко женско силувач си е силувач плус ако му се прати женско може и убаво да му дојде, а вака со машко нема кај да бега![]()
Не тука да го силуваат силувачотТо значи дека ако некој педофил силува дете - би му пратила луѓе да му силуваат неговото дете?
многу те пали бе силувањето.. и некој кола ако укради би го силувала?Не тука да го силуваат силувачот
е што има врска машко женско силувач си е силувач плус ако му се прати женско може и убаво да му дојде, а вака со машко нема кај да бега
Па мислам дека нема да му текне, не би требало.
Не се разбираме изгледа. Значи кога би ми силувале некој од фамилијата или па во краен случај и јас да бидам жртвата, пред да си ја добие заслужената законска казна јас би го казнила на тој начин т.е други луѓе да го силуваат него па после што сака нека биде. Знам дека не е решение ова но за таквите луѓе дури и тоа е малку.многу те пали бе силувањето.. и некој кола ако укради би го силувала?
а тие другите шо ќе го силуваат него после тој да им пушти свои луѓе да ги силува нив?Не се разбираме изгледа. Значи кога би ми силувале некој од фамилијата или па во краен случај и јас да бидам жртвата, пред да си ја добие заслужената законска казна јас би го казнила на тој начин т.е други луѓе да го силуваат него па после што сака нека биде. Знам дека не е решение ова но за таквите луѓе дури и тоа е малку.