Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не се лажам, ги имаат издадено Civ IV и Civ V...WOW .... 2k ја презедоа играта ?! дефинитивно ќе оди на thumbs up !!!!![]()
можеби можеби,сеуште ги немам играно за жал игрите , можеби ,навистина е така , како и да е , гледам супер ќе е играта ....Ако не се лажам, ги имаат издадено Civ IV и Civ V...
Најмалце 10 години се developers на CIvilization серијалот.WOW .... 2k ја презедоа играта ?! дефинитивно ќе оди на thumbs up !!!!![]()
Најмалце 10 години се developers на CIvilization серијалот.
Мене искрено отсекогаш повеќе ми се допаѓаа старите Civilization како 4 и 5. Ова со Sci-fi штознам, некако...![]()
прееска видов на интернет ,дури уше од 2004 година ги купиле правата ....Најмалце 10 години се developers на CIvilization серијалот.
Мене искрено отсекогаш повеќе ми се допаѓаа старите Civilization како 4 и 5. Ова со Sci-fi штознам, некако...![]()
Значи баш кога излезе 4-ката, од тогаш.прееска видов на интернет ,дури уше од 2004 година ги купиле правата ....![]()
Викаат дека ќе биде духовен наследник на Алфа Кентаури. И дека Технолошкото дрво ќе биде мрежа. Ваљда нешто слично како кај Endless Space. Инаку ја пуштаат на есен.[DOUBLEPOST=1397413259][/DOUBLEPOST]Алфа Кентаури беше најбоље Civilization па ако направат нешто слично ќе биде одлично!
Со Civ 4 наваму.Значи баш кога излезе 4-ката, од тогаш.
да , мене ми падна чудно на почеток ,кога го видов видеото ,2к што мајка бараат сега па со играва,а играва позната ми е онака од луѓе што ја фалат многу,а 2к иначе си прави топ игра за кошарка ,од каде сега они тотално во друг тип на игри ..... па прва помисла ми дојде,можеби од сега ја превзеле играта како стандард што си е во овој свет ,нешто како главни превземачи,дистрибутери ..... кога ми кажавте,а тоа ти било 2004 година кога проверив .... се утепав од смеењеЗначи баш кога излезе 4-ката, од тогаш.
Here we go again .. им зина газето за пари и на овие .. колку добри серијали се уништија заради алчност а Civilization ке биде самој ЈОШ ЈЕДНА У НИЗУИстиот енџин од Civ5, и скоро иста графика. Мечовите ќе се одвиваат на една иста планета, буквално како civ5. Единствената причина заради која ова нема да биде експанзија на civ5 е затоа што сакаат да го наплатат како целосна игра.
Feest yer eyes
![]()
Да се надеваме барем финалната верзија да испадне супер...Here we go again .. им зина газето за пари и на овие .. колку добри серијали се уништија заради алчност а Civilization ке биде самој ЈОШ ЈЕДНА У НИЗУ