Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

• Креатор на темата Креатор на темата Hulse
  • Време на започнување Време на започнување
WOW .... 2k ја презедоа играта ?! дефинитивно ќе оди на thumbs up !!!! :)

WOW .... 2k ја презедоа играта ?! дефинитивно ќе оди на thumbs up !!!! :)
Најмалце 10 години се developers на CIvilization серијалот.

Мене искрено отсекогаш повеќе ми се допаѓаа старите Civilization како 4 и 5. Ова со Sci-fi штознам, некако... :cautious:

Мене искрено отсекогаш повеќе ми се допаѓаа старите Civilization како 4 и 5. Ова со Sci-fi штознам, некако... :cautious:

Алфа Кентаури беше најбоље Civilization па ако направат нешто слично ќе биде одлично!

прееска видов на интернет ,дури уше од 2004 година ги купиле правата .... :D

Алфа Кентаури беше најбоље Civilization па ако направат нешто слично ќе биде одлично!
Викаат дека ќе биде духовен наследник на Алфа Кентаури. И дека Технолошкото дрво ќе биде мрежа. Ваљда нешто слично како кај Endless Space. Инаку ја пуштаат на есен.[DOUBLEPOST=1397413259][/DOUBLEPOST]
Значи баш кога излезе 4-ката, од тогаш.
Со Civ 4 наваму.:D

Значи баш кога излезе 4-ката, од тогаш.
да , мене ми падна чудно на почеток ,кога го видов видеото ,2к што мајка бараат сега па со играва,а играва позната ми е онака од луѓе што ја фалат многу,а 2к иначе си прави топ игра за кошарка ,од каде сега они тотално во друг тип на игри ..... па прва помисла ми дојде,можеби од сега ја превзеле играта како стандард што си е во овој свет ,нешто како главни превземачи,дистрибутери ..... кога ми кажавте,а тоа ти било 2004 година кога проверив .... се утепав од смеење :ROFLMAO:

Ако е ко Alpha Centuari ќе биде закон само да не ја усерат ко што ја усрааа Civ5, четворката беше супер али со 5ката ја усраа ја подосадна игра од 5ката не сум играл.

кхм.... Civ Fanatic here...

Глобално не е ништо ново, бидејќи ова го имаше уште од средина на 90тите како Alpha centauri.
Да дробам посебно за секоја верзија ме мрзи, но мислам дека имаше и вакви капмпањи со свемирски чуда во 4ката. 5ката у глобала ми е разочарување, бидејќи бара(ше) многу, а поедини глупости не беа решени као проблемот повеќе јунити во едно место.
За новово ќе почека сигурно со нов ПЦ (до тогаш ќе се гребам кај другарчето, кој посекако ќе ја има), па ќе пишам додатна рецензија.

Истиот енџин од Civ5, и скоро иста графика. Мечовите ќе се одвиваат на една иста планета, буквално како civ5. Единствената причина заради која ова нема да биде експанзија на civ5 е затоа што сакаат да го наплатат како целосна игра.

Feest yer eyes
BFwDgyP.jpg

Истиот енџин од Civ5, и скоро иста графика. Мечовите ќе се одвиваат на една иста планета, буквално како civ5. Единствената причина заради која ова нема да биде експанзија на civ5 е затоа што сакаат да го наплатат како целосна игра.

Feest yer eyes
BFwDgyP.jpg
Here we go again .. им зина газето за пари и на овие .. колку добри серијали се уништија заради алчност а Civilization ке биде самој ЈОШ ЈЕДНА У НИЗУ

Here we go again .. им зина газето за пари и на овие .. колку добри серијали се уништија заради алчност а Civilization ке биде самој ЈОШ ЈЕДНА У НИЗУ
Да се надеваме барем финалната верзија да испадне супер...

-Иначе Civilization: Beyond Earth ќе го поддржува Mantle на AMD, за подобри перформанси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom