Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

• Креатор на темата Креатор на темата Hulse
  • Време на започнување Време на започнување
Малку се разочарав кога видов дека всушност се е исто само разликата е дека ова е на друга планета и со напредна технологија... Се надевав на нешто како Sins of a Solar Empire и Homeworld сериите.

знам дека темата е за beyond earth ама ај тие што ја имаат играно 5ката нека помогнат gods and kings или brave new world?

OMG THE INTRO VIDEO

bXvj5Ni.gif

Колку е јака игрицава, многу боље него Civ 5

Читови има ? :icon_mrgr:
Шала на страна вреди да се симнува ?
Јас ја пробав, и иако не е којзнае колку различна од Civ V (гејмплејот е истиот практично), според мене е подобра и вреди да се симне. Инаку и да не ти се допадне, нема веројатно да зажалиш за 3GB :D

Ја пробав, интересна е, имаш многу повеќе насоки како да се движиш и имаш многу нови работи кои ги носи самата планета. Slavic!

Јас ја пробав, и иако не е којзнае колку различна од Civ V (гејмплејот е истиот практично), според мене е подобра и вреди да се симне. Инаку и да не ти се допадне, нема веројатно да зажалиш за 3GB :D
Ако ја симнам и ако ми се засвиѓа ја ебав колоквиумската ... еци пеци пец сеа ке правам па што бидне нека бидне .. :/

Јас сум задоволен од играва.Можеби бидејќи сум пораснал со Civ. игрите,но сепак и најновава ми е доста интересна.Реално, очекувано беше ваков концепт да е следен и пријатно ме изненади

Само кај мене АИ-то е апсолутна катастрофа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom