Си одам затоа што те сакам!

• Креатор на темата Креатор на темата kat.<3
  • Време на започнување Време на започнување
Во љубовта има среќа. Ако ја нема љубовта ја нема ни среќата. Темата е како што е поставена, истите тие зборови, нема друга смисла.

А Кат каде беше сиве овие 13 страни да кажиш како е всушност темата.
Се скапавме думање, карање, дебатирање за тоа која е суштината на темата.

Ако е така темата како што велите ти и Псај, тогаш нема тука за што да се дебатира, никој не е будала да останува во врска во која што знае дека другата половина не го чувствува она што треба да се чувствува за да опстои една врска.:icon_neut

Ако е така темата како што велите ти и Псај, тогаш нема тука за што да се дебатира, никој не е будала да останува во врска во која што знае дека другата половина не го чувствува она што треба да се чувствува за да опстои една врска.:icon_neut

Јасно ги напишав зборовите на почетокот, а и pearl многу убаво објасни. Најубавите зборови беа нејзините.
Да, во право си, но некои ја разбраа темата и пак говореа за борба, а нема за што да се бориш кога љубовта ја нема веќе.

Ма ништо не сфаќате вие. :icon_lol:

А верувај ми, има такви напори кои дури и апла да им кажуваш дека НЕ ги сакаш, од што се опседнати со тебе не сакаат да те пуштат, зошто не им е битно дали ги сакаш, битно им е дека они те сакаат тебе и дека сакаат да си со нив по секоја цена и точка.

Темава имаше сосема друга поента на почеток (види првите неколку страни) а сосема друга доби сега, после година ипол.
Тоа го потврдува старото добропознато дека вие жените сте страшно променливи во мислењата и ставовите. За разлика од кат која после година и нешто ја смени смислата на темата, јас си останувам на мојот тогашен став и моите тогашни зборови се исти ко да носат датум 02.11.2008.

Едит: начинот на кој ја сваќав темава и ја сваќам и денес е во самиот наслов: си одам затоа што те сакам. Ах кат, кат... сигурно мајка ти не знае дека тресеш зелени на форум :icon_lol:

kat.<3 напиша:
Праведни се твоите зборови. Зашто љубовта може да помине низ се. Луѓето не се совршени, вистинската љубов е.

:oftopic: Си ја запознала вистинската љубов??? Од каде знаеш дека е таа?? Од каде знаеш дека е совршена???

Не е точно дека љубовта поминува низ се.. таа не трпи неправда, не трпи лаги, не трпи повредување... затоа од такви работи се губи..
Е ова е одговорот на темата твоја (малку нејасно поставена).
Ако партнерот со кој сум била во врска менва понашање, автоматски се губи и љубовта кон него. Прво владее разумот, се прашуваме зошто?? што згрешив??? А пота и љубовта бледнее..

Темава имаше сосема друга поента на почеток (види првите неколку страни) а сосема друга доби сега, после година ипол.
Тоа го потврдува старото добропознато дека вие жените сте страшно променливи во мислењата и ставовите. За разлика од кат која после година и нешто ја смени смислата на темата, јас си останувам на мојот тогашен став и моите тогашни зборови се исти ко да носат датум 02.11.2008.

Едит: начинот на кој ја сваќав темава и ја сваќам и денес е во самиот наслов: си одам затоа што те сакам. Ах кат, кат... :icon_lol:

Не сум ја променила смислата на темата, таа е тоа што беше и кога ја отворив. Можеби не сум сакала да реплицирам на секој пост, нели секој има право да ја разбере како што смета праведно, јас јасно ги напишав зборовите, и такви се како што сум ги напишала до денес.
Штом ти си ја сфатил така можам само да го почитувам тоа, нели?

Ја не знам што ви е толку неразбирлива темата, темата е сосема јасно поставена.
И не се работи за женски ебиветари воопшто, Принц. Просто е, просто било и тогаш, просто е и сега, само што некои од вас милувале да комплицираат, тоа е друго. :wink:

Paradoksalni u glupavo. Ne pragmaticno... Tehnicki ne izvodlivo...
Inspirativno, da... Poeticno... Fantazmagoricno... No samo toa... Neizvodlivo...
Porasnato vo dlankite na imaginativnite, so depresiven poriv, kletki...

Vo sekoj slucaj, dosta melanholicno, interesno... No neizvodlivo...

Paradoksalni u glupavo. Ne pragmaticno... Tehnicki ne izvodlivo...
Inspirativno, da... Poeticno... Fantazmagoricno... No samo toa... Neizvodlivo...
Porasnato vo dlankite na imaginativnite, so depresiven poriv, kletki...

Vo sekoj slucaj, dosta melanholicno, interesno... No neizvodlivo...

And?..:icon_roll

Ona shto e aproksimatika, ne moze voedno da ima funkcija na razdvojuvanje.

Vo sekoj slucaj, kako shto bi kazal, mojot drag prijatel... Kontradikcijata e samo stepenuvanje, prerasnuvanje, dokazuvanje... gradacija...

No ne pali... Vo sekoj slucaj, nice try...

Besmislici! Si odam zasto te sakam. Mislam daj ovaa fraza e u sustina te sakam ali ne te sakam pa zatoa si odam. Ako nekogo sakas ostanuvas do kraj i se boris za taa ljubov,a ne baram izgovor kako da ti kazam ne te sakam ali na pohuman nacin za da ne te povredam. Gluposti

Насловов е апсурден. Ако ја сакам и се осеќам сакан уште сум у врска, ако не сакам а сум сакан чекам да ми помине, ако сакам а не ме сака, давам време да се уверам подлабоко во тоа и тогаш се одлучуе шо натака. Као кажав ко рецепт за палачинки да кажувам. Не сакам коа се многу замрсени работите, држ-недај, те сакам ама не те заслужувам крив е Холивуд и тие шо буквално ги сфаќаат турбо-фолк стиховите за ваквата појава и изговор.
Ја завршувам врска од неколку причини, ако се понаша неприродно, нејќе да се сексаме и станува најдобра другарка со мајка ми. Значи поштуем природност, спонтаност, неоптеретеност со телесна тежина и креми против стрии и најважно од се да обожава да јаде.

Не сум ја променила смислата на темата, таа е тоа што беше и кога ја отворив. Можеби не сум сакала да реплицирам на секој пост, нели секој има право да ја разбере како што смета праведно, јас јасно ги напишав зборовите, и такви се како што сум ги напишала до денес.
Штом ти си ја сфатил така можам само да го почитувам тоа, нели?

Епа ајде ако не, сите да отвараме теми и да си ги сфаќаме како сакаме. :icon_neut

Така нема да може да дојде до никаква дискусија, а да не зборувам за квалитетот на дискусијата.
Значи оној кој ја отворил темата треба прецизно и јасно да каже за што всушност се работи.
Кога темата зеде друг замав, требаше да се појавиш и да кажиш дека е грешно сфатена.

Епа ајде ако не, сите да отвараме теми и да си ги сфаќаме како сакаме. :icon_neut

Така нема да може да дојде до никаква дискусија, а да не зборувам за квалитетот на дискусијата.
Значи оној кој ја отворил темата треба прецизно и јасно да каже за што всушност се работи.
Кога темата зеде друг замав, требаше да се појавиш и да кажиш дека е грешно сфатена.

јасни беа зборовите уште на почетокот. и мислам дека тогаш сите ја разбраа темата како што е. не може да разбере оној кој не чувствува на тој начин. на мене ми беше важно да ме разберат луѓето кои чувствуваат така.

секое ти добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom