MaRyJaNe-poison
Beauty in Black
- Член од
- 11 септември 2007
- Мислења
- 2.722
- Поени од реакции
- 168
:smir: Различни луѓе- различни карактери.
Јас сум била во иста ваква ситуација која што ти ја опиша и премногу сум го сакала и уште го сакам ама не сум среќна кога е со друга, не ми е мило што е со друга и што е среќен со некоја друга. Воопшто не ми е мило затоа што сакам со мене да е среќен.
Мака ми е, ме боли и не се радувам затоа што тој е со друга. И кога ќе ги видам јас сеуште него го сакам ама неа неможам да ја поднесам и ме нервира затоа што се осеќам како да ми зела нешто што ми припаѓа мене и не можам јас да бидам среќна за неа. Никогаш нема да ми биде мило ако го сакам што тој сака друга. Не го сфаќам тука задоволството. Можеби сум себична ама тоа е.
И кај мене е вака......Реков јас, ми наликува на шпанска серија....да ми е мило, или среќна да бидам, уатевр, што тој е со друга?...:uvo: Не можам едноставно, би ја замразила неа и то како, и мислам кој било да е, истото ќе го чувствува, сигурно нема да му биде мила женска му....Себична сум да, мана ми е, сакам да ми е убаво....А кога би го гледала со друга, едноставно, пукај си сестро од мака, мрази ја, и никако да не ти е мило што е со неа....како бре мило?? би можел и со мене да е среќен што ми фали?! Убичу је:violent1::twisted: