Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја имам читано, дури и на имам во издание на Ѓурѓа каде недостасуваат 30тина стр. (така ја купив). Еј, книга од околу 250 стр., и да ти фали околу 10% од книгата!Нели си ја читал Сликата на Доријан Греј, до сега?, јас ја читав 2009 г.
А ти (ви) ја препорачувам, ако не си ја читал:
Прегледај го приврзокот 467669
Ти препорачувам се' од Оскар Вајалд да прочиташ.Ја имам читано, дури и на имам во издание на Ѓурѓа каде недостасуваат 30тина стр. (така ја купив). Еј, книга од околу 250 стр., и да ти фали околу 10% од книгата!
“Светот на Софија“ е прекрасна!
Вторава кога ја зедов како рандом пик, го читнав синопсисот и ми текна баш дека тебе ќе ти се допадне.
Мене ме потсети на Mythic Quest синопсисoт, серијата е исто за двајца суперстар видеоигри девелопери кои се polar opposites, will they wont they, friends turned lovers turned friends. Главна улога Mac oд Sunny in Philadelphia, а го има и Cricket. Ѕирни ја, смешна е, има unhinged моменти а не замара.Вторава кога ја зедов како рандом пик, го читнав синопсисот и ми текна баш дека тебе ќе ти се допадне.