Си ја крстиле ќерката Лајк

• Креатор на темата Креатор на темата КвикСилвер
  • Време на започнување Време на започнување

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.549
Поени од реакции
5.857
Локација
Haunted Hayride
Веб-сајт
misterijamk.blogspot.com
Инспирирани од социјалната мрежа “Фејсбук“, еден млад брачен пар од Израел ја крстил својата ќерка Лајк, објавија израелските медиуми.

Лиор Адлер и неговата сопруга Вардит велат дека барале име кое е модерно и иновативно. Таткото на Лајк Адлер изјавил дека оригиналноста била клучниот фактор во изборот, а претходно проверил дека во Израел никој не го носи истото име.

“Според нас, тоа е модерно име, синоним за името Ахава што значи љубов. Ова е само мој начин да и кажам на својата ќерка дека е моја љубов“, изјавил Лиор Адлер за израелски весник.

Нејзиното доаѓање на свет, таткото веднаш го објавил на “Фејсбук“. Кога ја објавил и нејзината фотографија, веднаш добил неколку десетици “лајкови“. Најпопуларните женски имиња во Израел се Ноа, Маја и Тамар.

Имам едно да кажам::tapp:

OMG што дочекавме бреееее.
Што е следно?Децата Коментар да ги крстиме?

Ја ќе го крстим син ми Поке xD

А замисли следното дете машко па уште wall да го крстат!!! :vozbud: :vozbud:

FUCK THE LIKE SHIT STRICLY AIM NIGGAZ EAST ALL THE SHIT TO DA WEST MID WEST MID EAST DIRTY DIRTY SOUTH NORTH CANADA ALSO SOME DOGZA KILL DA HIPPES DIE JEWS STREET RULZZZ DOGZZ PIMP MAC AND DONZ GANGSTAZZ MAAAFAAKAZZ

Јас кучето Чет ќе си го крстам :)

Middle name : Notification

Like Notification Adler

LIKE!!!!!!

Нене, Статус ќе ги крштеваат децата сега... :tapp:
За плачење е ова.

Или:

Инбокс Прашање Нотификаторски :vozbud:

По тапа име немам слушнато, глупаво никакво, ќе се срами девојчето од своето име, луди родители...

Ехеееее порано имаше кинези децата Гугл и Јаху си ги имаа крстено.

Post ќе го крстам синот, најјачи ќе биде !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom