Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си беше еднаш,едно време кога можев и два бардака полни со ладна вода,
да држам на чивилук под папокот... еј, а сега чингел треба за да го исправиш.
Ништо неможе да ја замени музиката од доцните 80-ти па се до раните 90-ти. Тогаш се правеше нај најубава музика. Сега 90% од новава музика е шитСи беше еднаш време кога луѓето слушаа добра музика.
Раковите не избегаа, туку се намножија во телата на Скопјани (како здраствен проблем). За жал....Си беше еднаш на времето Вардар река чиста,кога се ловеа и ракови во неа,
Од Ханриево до Крњево,за да до вечер стигнат во Виена,Париз или Лондон.
--------------
А потоа дојдоа Мариовци и го направија Скопје Метропола,а раковите избегаа.
Новиве генерации никогаш нема да го осетат возбудливиот филинг кога ке изнајмиш видеокасета, ја буташ во видеото, видеото штрака и лупа додека ја стартува лентата и после тоа се молиш да си налетал на добра копија а не на некоја копија која ке изглеа како да е снимена под водакога ко луди се зачленувавме по видео и це-детеки - за да изнајмиме филмови
--- надополнето: 13 јуни 2013 во 22:50 ---
* си беше една тема за Теута арифи која експресно ја снема од форумов
Си беа тие времиња кога уживавме во животот ... сега уживаме на компјутер. Тие времиња НИКОГАШ нема да се вратат.
си беше еднаш на времето....кога маалските другарчиња те наместиа на бишка да бркаш цела ноќ само ти![]()
anco, нека не те лажат за вијагра, тебе ти треба некоја ко оваа кликСи беше еднаш,едно време кога можев и два бардака полни со ладна вода,
да држам на чивилук под папокот... еј, а сега чингел треба за да го исправиш.
Кога ке си стар верувај брат дека ни ваква нема да успее да те "стврдне" таму доле. Јас еве скоро 30 год имам и почнувам да осеќам како ја губам полека потентноста. Не сум како што бев на 15-16 години. Кога ке имам 60-70 сигурно нема да ме бива за ништо, ама that's life - get over it :-(anco, нека не те лажат за вијагра, тебе ти треба некоја ко оваа клик
а..ХА..ХА...се префрлам на друга тема..Ж....Г....... ( а и време е )anco, нека не те лажат за вијагра, тебе ти треба некоја ко оваа клик
Јас на 30..поточно пред 30 год. и ореви кршев со братот,а и сега не се давам.Кога ке си стар верувај брат дека ни ваква нема да успее да те "стврдне" таму доле. Јас еве скоро 30 год имам и почнувам да осеќам како ја губам полека потентноста. Не сум како што бев на 15-16 години. Кога ке имам 60-70 сигурно нема да ме бива за ништо, ама that's life - get over it :-(