S
Sith_Lord
Гостин
Apsolutno se soglasuvam.Hajлошо е да бидеш роб,а да мислиш дека си слободен.

Poveke bi rekol deka ovoj quote ^ e jaden i neargumentiran. Osven sto me narece "безвезњакович и џабелебар" ne pridonese nisto kon diskusijata.Јадно и без аргументи.
E duri sega te razbiram, o moken intelektualecu... Znaci deka ako fasistickata partija denes pocne da bacuva bebinja i da deli vreki so brasno, treba da glasam za nea? Ooo... dibeku neprokopsan. By the way, rekov deka Crkvata go DRZELA covestvoto vo mrak (past tense). Capisco, amigo?Тоа да го тврдиш во времето кога летеле глави при постапките на инквизицијата во среден век,би имало и некаков смисол,ама да префрлуваш "мрачно владеење"(како тоа моќно звучи) на црквата у глобала на денешниот образовен,информиран човек е најголема неспретност на еден антитеист.
Povtorno, ako si go sfatil, podeli go so nas ostanatite svoeto "znaenje". Drugar, pun si so znaenje ko gomno so vitamini, toa barem moze da se konstatira od tvojot post, od koj najgolemiot del se sostoi od navredi namesto od validni argumenti. Demonstriraj go toj intelekt, ajde pobij me. Zgromi me so silata na tvojot "prosvetlen" um.A за останатите "мистерии"...што да ти кажам...
Она што не можеш да го сватиш,од пристојност би требало,(ако веќе имаш желба за учење) да го оставиш на тие кои што тоа го живеат.
No comment...А не да се исмејаваш со нешто со што ни со дух ни со интелект не си во посед.

Peace.