Што влијае на вашиот стил на облекување?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
највеќе влијае мојот личен избот...ако мене ми е убаво го носам и не се замарам за друго...дали на мама тато итн итн не им било убаво

Па музиката...општеството во коа живееме околината се што не опкружува влијае на начинот на облекување... Па дури и карактерот..:helou:

Si[M]onA;3014935 напиша:
Па музиката...општеството во коа живееме околината се што не опкружува влијае на начинот на облекување... Па дури и карактерот..:helou:
go delam istoto mislenje so tebe:smir:

Расположението, шопинг партнерката и капиталот...

Уствари луѓето се облакаат за да покажат кои се уствари. Мене не ми треба соодветна гардероба. Bило што облекувам , не пазам ни на бои. Знам кој сум и не ми треба соодветен стајлинг за да покажам на некои надвор кој сум јас.

Кај мене . Што ке облечам е најповеке повлиеаено од само едно нешто ... Што е прано , ако нема перено , Што е најмалку носено . :vozbud::vozbud::vozbud:

Во однос на тоа што го купувам за носење има едно правило пак : „ It can be in any colour , as long as its black “ .

Epa vaka Ja kao Prvo ke kazam deka SekOooj Treba da si Ima svoj stil. Da ne kopira i takvi sranja zasHoo po Toa se glea Kakov e mislam deka nema svoj stil i deka bara od drugite da pozajmi stil no ne svaka deka ova ne e videooteka pa da se pozajmuva tuku ova e zivot. Ja najvise sakam onakvi poubavi raboti[mislam koj ne] najcesto se custvuvam najudobno u farmerki temni ama cevka onaka bash i nekoja svetla maicka a farmerkite da mi go iscrtuvaat gzot xaxa mislam site mi se taka.Sakam skapi parcinja i toa. Sakam sve sho e u moda i toa u mojata moda a ne neciva fashion tv ili poznat pejac glumica i shitt.. Znaci sakam sve sho mi se dopaga i so na prv pogled ke mi zableska pred oci i ke mi se nasmee i ke mi rece sakam da te imam.(: mwalcki.!(: The Shopaholic.!:smir:

Музиката!Најмногу! Што повеќе тракатанци има на мене тоа повеќе ме асоцира на реге музика... Некои црни цефка панталони со црна убава тесна маичка и кожна јакна ме асоцира на стар рок! Истото ова со бушава коса и моливче околу очите 3 цм(не 3 ама 1сигурно) на емовски дет метал! Мини фустан со велико деколте и хулахопки-турбофолк!Тесни фармерки и ди-си патики едноставна маица-поп!
Кажете дека не е така.:smir:

Па ништо посебно не ми влијае премногу, се облекувам онака како што се чувствувам најудобно. Најчесто спортски, за преку ден, или некоја покласична комбинација за навечер. Иако сепак ми зависи од расположението.
Не се облекувам онака како што е облечен цел град, мада сепак влијание имаат модните трендови, ама сето тоа јас го комбинирам на мој, специфичен начин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom