Што ви се праи?

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување

Во моментов:

• Вкупно гласачи
    145
doti4nata напиша:
mi se frla mobilniov od balkon poso mi stignaa 500 poruki i me udavija vise!!!

Ако е добар кажи да стојам кај тебе под прозор да го дочекам

leleeeeeee pak mi davate pricina da se pofalam sto mob imam...epa ajde ako vekje mora sony ericsson w800 hhahaha ne sum snob,samo sam se zezala :)

doti4nata напиша:
leleeeeeee pak mi davate pricina da se pofalam sto mob imam...epa ajde ako vekje mora sony ericsson w800 hhahaha ne sum snob,samo sam se zezala :)

ааааааааааааа... Епа тогаш ај фрли го,и онака те нервира-може и трампа да направиме-јас имам сони ериксон Т300-малце е послаб шо:pos::pos::pos:

mi se tepa nekoj ama ne so race so palica i posle so chekich da mi gi maaam palcite na nozete i na racete aaaaaaaaaaaaaa

eeeeeeej meneeeeeeee mi se smee...sakam da se smeam,ama onaka da puknam od smeenje,odamna se neam smeeno taka :)

doti4nata напиша:
eeeeeeej meneeeeeeee mi se smee...sakam da se smeam,ama onaka da puknam od smeenje,odamna se neam smeeno taka :)

епа иди на www.kameleon.com.mk па ќе одбереш хумор и ќе гледаш некои смешни слики таму,вицови више нема

ah...ne we takvo smeenje,mislev na smeenje da sednes so drugarkite i da treskas gluposti i site da umrete od smeenje...
toa e najslatko smeenje,ne vicovi...

Знам дека е така ама во недостиг на друштво,како сега(мислам во живо) мора да најдеме други начини

pa sea ti ako si vo nedostig...nekoj ne e :)
inace ne e toa toa,ne mi prai merak

EEEEJ ja davaat na bubamara valjda libar...i toa od dziboni yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja obozavam pesnava :)

Епа ти можда со другарките спиеш дома па стално ти се тука?!

ne tuku drugarkite mi se na mirc,forum ili whatever...pa si zboram so niv

BusHav напиша:
Знам дека е така ама во недостиг на друштво,како сега(мислам во живо) мора да најдеме други начини

Епа јас за ова зборував,ама очигледно не ме сфати-ај нема везе

Ми се плаче....не бушав, не сум пијан :pos: ама онака нешто разбрав... :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom