Што ви предизвикува желба за секс?

чоколадото мнооооогу ме поттикнува за секс (уште да боцнам нешто ќе биде добро) лол

~*~

Желба за секс, без било каква претензија дека сексот и ќе земе место, негувана машка брада, секогаш размислувам да ја имам на стомакот ... не знам зошто, ама тоа ми е првата мисла.

Желба за секс, со личност со која сум во врска, вистинскиот гест во вистинското време, пријатна музика, бакнежи ... брада од три-четири дена.:devojce 1:

...

Najmnogu samata pomisla na seks mi predizvikuva zelba za takvo dozivuvanje...:wink:
Inace,na site sto ime afrodizijak cokoladoto - mene toa mi e osnoven dodatok vo ishranata vo tekot na denot,pa ako e taka odamna trebase
da stanam zavisna od seks...
Drugo sto mi predizvikuva zelba za seks se nekoi gestovi ili polozbi na teloto koi svesno ili nesvesno mi se upateni na mene od strana na dragata licnost(ostavam na nego samiot da razmisli koi bi bile tie gestovi)...
Osven toa i prijatna pridusena atmosfera zacineta so interesni "dirty talk"zalacinja moze da me navede na pomislata na seks...
Spored mene sekogas postojat nacini da se razbudi strasta kaj sakanata licnost samo treba da se poeksperimentira malku i da se dozvoli na umot ideite da se realiziraat...toa bi bilo vistinski predizvik...!

Он како појава.. :drk:
Оф топик - ThugAngel neznaev deka si na forumov.. Javno da te potsetam.. Posle 5ti u GUC :pos2:

алкохол :kesa:

:pos: Bender...
bnder.jpg

Paa.. Prvo samata pojava na nejzinoto telo (ne e sekogas ova, zavisi od raspolozenie), potoa samata pomisla na faktot deka vo nea lezi golema strast i eden kup raboti povrzani so nea, od koi mora da gi izdvojam pogledite sto znae da gi upati, pozite sto znae da gi zazeme (ne za vreme na seksualniot akt, tuku onaka, duri sedime i razgovarame), nacinot na koj baknuva koga e zapalena :)
Nastrana od toa, vino (so cimet), chokolado (chokoladen liker).. I tako dalje :D

Па интимна атмосфера со неа,а инаку добиваме преголема желба за секс и кога сме во јавност :pos2:

Кога ќе здогледам убави облини, одма ми се дига!

Секад кога ке го видам мојот партнер добивам желба са секс, доволна ми е само неговата појава, а пак ако сум малку под дејство на алкохол можам на лице место да го силувам само страмота е:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom