Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
кај девојка ме привлекува насмевката,да знае да ме насмее,карактерот,како размислува она на работите,да има секојдневно тело:pos2: т.е нормално со нормални облини...( обично сите шо ми биле или имале поголеми "атрибути"):pos2: и тоа... бај д веј на форумов не сум се уклучил од 2007 и сеа седнав да читам и ме стаивте у расположение за зборење :kesa:

насмевка и струкот(кукови)а нозе нај малце глеам зошо и така идат на страна

Се..Шо ќе ми е некоја тело риба , фаца аквариум:smir:

Насмевката, културата, насмевката, забеганоста и смислата за хумор :pipi:

Очите очите. Т.е. погледот. Или уште попрецизно, начинот на кој ме гледа. Како во Бога. Но секако, морам и јас да ја препознаам својата поданичка како достојна и лојална. Ништо без повратна спрега. :)

Samiot stav na teloto , gracioznosta i kozata (meka ,nezna),pa potoa sledi pogledot.Tie "atributite" mi pagaat vo oci ,ama ne se presudni.

најсекси....хмм шознам фацата дефинитивно....

Најпрво кај мене е тоа што гледам како појава дали остава впечаток, секогаш тоа ме привлекувало кај машките во прв поглед, потоа фацата, висок да е, највеќе ме привлекуваат високи машки и секако да ми е симпатичен и се разбира неговиот карактер, односно да се однесува повозрасно, поодговорно и да е пред се обичен, едноставен.

Мноооогу се палам кога ќе видам некоја со мокра коса, по фармерки и боса да е. Ова најчесто на одмор се дешава, забегавам кога ќе видам некоја ваква :)
Порака до понежниот пол: Читај погоре :pipi:

Прва и основна работа што ме привлекува кај една девојак тоа е поглеодт и бедрата. Што пошироки, во склад со телото нормално, тоа подобро.
Мене ми се најсекси во фустани. Панталони не поштуем толку, колку на приемр фустан или хеланки. Една жена е најпривлечна кога е свесна за својата сексапилност и на мистериозен начин те принудува да ја заведуваш со денови, иако недвосмислено ти го кажува крајот. Значи не зборам за феминистки шо се преценуваат, туку за девојки што знаат што сакаат.

Се палам на женски со добар задник долга коса отворени усни тенка половина......:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom