Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
ДА - едноставно , мистериознен став и поглед кој те тера да го истражуваш ... и добри наочарчиња ( не за сонце ) .. пффф ...

НЕ - премногу зборливи и напорни , и со премногу машки хормони .. пфф

секси ~ природно надарена плавуша во горната половина, тенка половина и долги прави,нозе, облечена во црвена хаљина*
несекси ~ природно надарена во долната половина од телото

*обожавам жени во црвено, меѓутоа на тие што им прилега...

секси: полни усни, убава форма на косата, добар парфем надополнет со природно убав мирис на телото, убава боја на гласот, висина над 183-4, убаво обликувано газе :)

ансекси: чупани веѓи, споени веѓи, пудра, изразени акни, женствени покрети и глас, селско руменило, кондура, шишкици (од оние ретки, на пола чело, во некои случаи со гел), криви заби, смрдлив здив, глумење мафијаш, праење паметен

Seksi: Visok,so ubava boja na glasot,cisti i ubavi zabi,dobar parfem,dobra frizura i telo,da vrti dobar muabet i da se smeska....

Unseksi: Odelo i kondura,vrtenje selski muabet,cupani vegi,rambovka za da se istaknat muskulite....

Секси ми е хмм насмевката, погледот, тоа не се опишува, да е повисок тоа ми се свиѓа

Несекси паа што знам некое однесување кое ме нервира, нападност и слично.

Кај машко секси ми е да е малце полничок, не мислам да е дебел, но не сакам мршави високи метли, значи секси ми се правилни но не слаби нозе и газе, секси ми е убава насмевка и слатки очи, секси ми се убави гестови и убав аутфит. Уф, има една личност која го има токму она што го набројав, и од ден на ден се повеќе ме привлекува.

Не ме привлекуваат чупани веѓи, мустаки, набилдани раце и несредени дланки, долга коса несечена од памтивек и слаби тенки нозе.

Секси: Височка да е(не премногу) Плави очи и коса,долги,прави нозе , прави црти, убави усни , забавна да е ,убави заби , и да не знам кој пиша секси ми се у школска униформа и така да имаат нешто од шмизли , сакам и да имаат убаво движење и држење:pos:
Несекси: жути зуби...Друго не ми текиња ќе надополнам...

Seksi: visok nad 186, atletski graden , so ubavi zabi i ubavi usni, ubav glas , koga ke go vidam da me rastreperi cela:)
Neseksi: neubavi zabi, pravenje fraer, grda kondura, prsten posebno na maliot prst, satiran...

Секси ми се машки со : убаво и цврсто газе :) убави дланки , секогаш средени а не ко распашана команда, со убав парфем , повозрасно лице, убава уста, широки вилици, широки рамења...
не ми се секси машки со : шатирана коса, несредена коса, криви нозе ко фудбалерине онака навнатре, ниски , глупи што можеш да ги смоташ, дебели веги , кој се смеат онака хистерично и за најсмотана работа...

Многу ми се секси момци со умна, префината фаца на која се чита дека мозокот бааѓи му тежи и со кого се разбирам со поглед. Со брадичка, ама не како поп, а уште помалку брадичка-фризура. Да носи темно џемперче што мириса на прашак, војничка панталона и Саломон чевли, онакви планинарски. И кога знам дека многу ме посакува.:vozbud:

А лиглиња и сељачишта, ама ич не ми се секси.

hm

sexy:
- Ubavo sredena kosa
- Zabi naredeni ko bisercinja i ubava nasmevka
- Visina
- Stil na oblekuvanje, kosulce, dzemperce, mmm...
- Mazestven glas
- i da ima vlaknenca, ne sakam mazni GEJ tipovi, ama pa ni da nemaat kilimi na sebe:nenene:

Ne sexy
- Pudra na liceto :nesvest:
- Lanci na farmerki ili zlatni lancinja koi tezat 100 kila
- Necisti nokti
- I definitivno KOSULI SO CVETNI DEZENI I

OPASNI SPIC KONDURI BLJAK

mene mi e sexy koga ke go vidam decko mi po bela maicka a tetovazite mu se gledaat ne dvete race(moze da bide i gol nagore).:vozbud: -

A kaj vi e 'sunshinekid-ot' vas?
LoL! Inaku sexy mi e se beli shtikli , bashka ne sum imal utka na vakva rabota, od kec u kec vleguva sto po sto!
A nesexy mi se crveni shtikli i ako obozavam crvena boja!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom