Што ви е најчудно во сонот?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Najcudno nesto vo sonot mi e koga pagjam od nekade ii momentot koga treba da TRESNAM na zemja,jas zastanuvam na noze:noze:...

Најчудно ми е што отсекогаш сонувам фрактали, но на некој чуден начин разбирам кое е што.

Најчудно ми е тоа што всушност секогаш знам дека тоа е само сон, било да е кошмар или пак нешто убаво. Во самиот сон додека сонувам свесна сум дека не е реално и дека наскоро ќе се разбудам.

најчудно во сонот ми е будењето кога нешто најдобро или најлошо се случува во сонот.

Тоа што секогаш сонувам нешто од реалноста, а често се бесмислени работи. Пример: (излегувам низ прозорец, како врата да се, и си одам по воздух). XD

ахаххаха мене нај чудно ми е кога ќе ја мрднам ногата ..а мислам дека паднувам од високо хахах :D

Мене ми е најчудно тоа што немам запалено цигара и дека кога сонувам дека имам прекрасен секс, секогаш пред големиот момент се случува срање и се разбудувам...

Eве прекрасна вибрација за длабок сон без сонување -

Најчудно ми е со сонот трае неколку секунди , а јас сонувам цели приказни !!!

Многу нешта ми се чудни во сон кога сонувам.
Ми се случувало да сонувам и сонувам цели приказни цели случки,а сабајлето кога ќе станам сум се чувствувала ко вистина да било.

Една од чудните работи е тоа што можам да го контролирам сонот бидејќи сум свесен дека сонувам,
пример (од реалноста): сонувам сон со некој сериски убиец и во моментот кога убиецот ме наоѓа и ме убива јас го премотувам филмот назад и бидејќи веќе го знам потегот со кој ме убива истиот го избегнувам и му бегам по што следи пак долго бегање, а нареден пат кога ќе ме најде пак така го враќам филмот и така цел сон :place:
:)

сон.....секогаш заборавам што сонувам, освен тие каде што сум бил вознемирен....
еднаш сонував број....шестцифрен...го запамтив......пробав неколку префикси од мобилни...и така запознав една од моите бивши девојки :)

Една период постојано мислев на тоа како всушност ни доаѓа сонот. И така секоја вечер кога ги затворав очите чекав да видам дали ќе можам некако да го запаметам тоа чувство или да го осетам или што и да било. Се' заврши без успех.

Најчудно е кога имам секс и кога ќе треба да свршам јас се будам барем еднаш да се разбудеф кога ќе палам цигара ! :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom