Што ви е најчудно во сонот?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
ednas sonuvav deka sum vo rim i se e onaka mirno i odednas edni luge u crno doagaat i frlaat dinamiti

i ja begam a ono sve se rusi
i posle kako nekoj drug son jas sum vo egipet i si se setam kako turist nekoj
TELEPORTATION hahahhaahha

ednas sonuvav deka sum vo rim i se e onaka mirno i odednas edni luge u crno doagaat i frlaat dinamiti

i ja begam a ono sve se rusi
i posle kako nekoj drug son jas sum vo egipet i si se setam kako turist nekoj
TELEPORTATION hahahhaahha

Па тоа е уствари и најспецифичната работа во врска со сонот која го прави толку чуден и интересен.
Наглата промена на дејството и локацијата :)

Стварно, таа нагла промена на локацијата е всушност чудната работа...Пазете го сонов: Идам со авион до негде,и после оддеднаш у зграда сум...Глупости живи ама чудно е

Најчудно ми беше кога се будам во мојата соба , ја отварам вратата и влагам кај баба ми во дневна , идам во вецето кај вујко ми , и на крај излагам на терасата во вилата во Маврово .. :uvo:

Најчудно ми беше кога се будам во мојата соба , ја отварам вратата и влагам кај баба ми во дневна , идам во вецето кај вујко ми , и на крај излагам на терасата во вилата во Маврово .. :uvo:

И јас имам сонувано ваков сличен сон :vozbud:ама кај мене беше поинаку.
Влегувам од мојата соба во дневната на еден другар, ја отворам врата во кујната на баба ми и потоа низ вратата влегувам кај мене во вецето од кое ми испадна баба ми со крв на устата.
Изрипав целиот задишен и испотен, стварно ме преплаши да и се сневиди :toe:

Сонувам некој си хорор сон со некој лик од филмот Алиен, се разбудувам, ми олеснува онака... уф само било сон. Излегувам од кај мене од соба, и на врата ме пречекува пак истиот Алиен. Фак сеуште сум спиел.... пак се разбудив... Е тогаш бев страшно страшно уплашен. Не знаев дали сега е реално или уште сонувам

Е сега да раскажам еден сон што го сонував сношти и искрено многу ме загрижи у пм.

Бев во на бабами малата и зборував со еден човек комшија на бабами дека наредниот викенд ќе одиме за Охрид да ми дава часови по нуркање, се договоривме се живо и рековме дека ќе одиме следниот викенд и толку се разбудив.

Е сега човекот од сонот беше од на бабами малата, ама почина пред 1 година се удави во Дојран можеби сте слушнале за овој случај кога 15 кајчиња рибареа и ги зафати бура и он се удави.

Ако може некој нешто да ми каже што всушност значи сонот зошто стварно многу сум исплашен еве цел ден. Ме загрижува тоа што се договаравме да нуркаме, а човекот умре пред 1 година и тоа не друго туку се удави.

Бев во на бабами малата и зборував со еден човек комшија на бабами дека наредниот викенд ќе одиме за Охрид да ми дава часови по нуркање, се договоривме се живо и рековме дека ќе одиме следниот викенд и толку се разбудив.

А ја виде баба ти во сонот или... ?

Не ја видов, само со човекот правев муабет.

Eпа тогаш тоа е индиректна опомена да внимаваш од нешто лошо , за да не се повтори истото што се случило со баба ти . Не зборам да пазиш да не се удавиш , туку пази да не загинеш воопшто... Не земај нешто ново кое луѓето во околината ти го понудуваат бидејќи ионака си во збрка ..

Толку можам да ти кажам :toe:

Eпа тогаш тоа е индиректна опомена да внимаваш од нешто лошо , за да не се повтори истото што се случило со баба ти . Не зборам да пазиш да не се удавиш , туку пази да не загинеш воопшто... Не земај нешто ново кое луѓето во околината ти го понудуваат бидејќи ионака си во збрка ..

Толку можам да ти кажам :toe:

Човече искрено ме резна со постот особено со болдираниот дел. Ќе се чувам.

Najcudno ...

Еднаш лебдев во сон низ соба ...ама ми беше ептен реално ..се мавав од ѕидовите и го фрлив кебето ..кога се разбудив ...ја начекав истата сцена од сонот кебето на другиот крај од собата и останатиот неред шо го напраив додека лебдев ..после се уфурав да заспијам и дремев до сабајле ....

Najcudno ...

Еднаш лебдев во сон низ соба ...ама ми беше ептен реално ..се мавав од ѕидовите и го фрлив кебето ..кога се разбудив ...ја начекав истата сцена од сонот кебето на другиот крај од собата и останатиот неред шо го напраив додека лебдев ..после се уфурав да заспијам и дремев до сабајле ....
Па друже ти тоа и си го направил . Астрална Проекција се нарекува тоа , додека спиеш во најдлабока концентрација ,односно во семи-сонот ти се одделуваш од твоето тело и можеш слободно да се движиш себеси и предметите,ова се смета за натприроден дар и ретко на кого му успева... Ако те интересира нешто повеќе за Астрална проекција пиши ќе ти објаснам ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom