Што ви е најчудно во сонот?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Глупости во боја :P

ај како е можно на пример ќе земам една другарка , влегуваме во дневна и вика леле де жаву оваа маса ја имам видено . е како видено ? истите чаши беа на маса ? истиот чаршав ? мама седеше на столот ? или само нешто слично некаде си виделa или сонувалa :P
и тогаш почна некој басми за демек во претходниот живот можда и се десило :pos2: оооооооооо колку само се изнасмеав ..... нема никаква логика:uvo:

Глупости во боја :P

ај како е можно на пример ќе земам една другарка , влегуваме во дневна и вика леле де жаву оваа маса ја имам видено . е како видено ? истите чаши беа на маса ? истиот чаршав ? мама седеше на столот ? или само нешто слично некаде си виделa или сонувалa :P
и тогаш почна некој басми за демек во претходниот живот можда и се десило :pos2: оооооооооо колку само се изнасмеав ..... нема никаква логика:uvo:

GeGo, тoa e DEJA VU - веќе видено, кое на сите ни се случува :)
Ова е веќе нешто друго:wink:

Ова демек дали си ја сонвам иднината :pipi:
ноуп мене не ми е десено , камо среќа да барем еден сон ми се исполнеше .... до сега секој сон останал тоа што ми беше , само сон :smir:

И јас сум сонувал случка од иднината. Само ретко ги памтам. Еднаш знаев што ќе ми каже еден другар 10 сек. пред да прозбори.

зошто никогаш не се гледаме ние самите од страна туку цело време first person, сонуваме во боја или не???!!!!!

Што ви е најчудно во сонот?

nekogas koga sonuvam svesna sum za toa, go gledam sonot, vo nego sum ama posakuvam da zavrsi. najcesto vo losi sonista sakam da zavrsat ama nikako ne mozam da izlezam od niv. znaci sonuvam i znam deka toa e son. cudno:toe:

Тоа се вика луциден сон и е многу добра работа. Еднаш го рокнав Орце (школото де, не човекот) во таков сон. Пред некој ден си создавав кока кола од ништо :pos2: лудница е.

Тоа се вика луциден сон и е многу добра работа. Еднаш го рокнав Орце (школото де, не човекот) во таков сон. Пред некој ден си создавав кока кола од ништо :pos2: лудница е.

ејјј сакам таков сон...

ејјј сакам таков сон...

Колку што знам, на интернетов се вртат некои си техники за индуцирање на луцидни соништа. Е сега колку е тоа вистина не знам, и не знам како намерно да се индуцираат, ама многу е тешко да ги одржиш, и лесно се будиш од таков сон. Кој ќе го знае, може е некоја полубудна состојба на умот, врска немам, ама понекогаш е мнооогу страшно :)

Епа не ми изглеа ко сон тоа туку ко Дежа ву.

И мене ми се има десено милион пати.

мислам дека забегувам со соновиве...многу ретко сонувам ама кога сонувам се ми се исполнува...пред да одам на екскурзија сонував дека сме направиле сообракајка и цела екскурзија бев под старв и таман стигаме во скопје се јавуваат моите и ми викаат земи си такси ние направивме сообракајка...имав болен дедо и сонував дека ми паднале два заба а тоа значи смрт на две личности на 16 ти загина тоше на 17 почина дедо ми...и сега страв ме фаќа

Вчерашниот кошмар денес ми се оствари...животот продолжува,само се нека биде по ред...

da sekako mislam deka na sekoj barem tret covek mu se slucilo.vo toj traumaticen mom.dodeka se slucuva soobrakjajkata majka mi sonuva kako jas prefrlam zmii niz racete od edno mesto na drugo.sonot ne go kazuva mislejki deka ne bitrebalo da se ostvari.no za zal toa bidna i se e ok.

Сонував еднаш дека околу куќата наша вртат неколку души со црни качулки и со наметки... после се претворија во гаврани и почнаа да ја надлетуваат куќата. Се разбудив во 5 сатот сабајле, едни двајца пробуваа да ја украдат колата долу в двор. Фала Богу не успеаја, се исплашија коа ме видоа. Ова не верувам дека е случајност. :)

imam sonuvano kako sum vrzan za golemo drvo so singiri a do nego eden kladenec so voda cista bistra sakam da se napijam ama vrzan sum se budam i gledam deka stvarno umiram od zed

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom