Што ви е најчудно во сонот?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
3. Кога некој те брка или пука во тебе и сл. никогаш не те погаѓа оти се будиш :)

заклучок: Во сон не се умира :)

Јас сум сонувала еднаш дека некоој пука во мене и не се разбудив...мислам се разбудив :) ама не веднаш...и умрев во сонот...:) А за она чудното што сакав да кажам...кога се разбудив чуствував болка во градите- онаму кај што ме погоди куршумот во сонот... баш чудно... А ми се случувало и на пример да сонувам дека плачам поради нешто во сон и се будам па гледам вистина насолзени очите....или па нешто ми звони телефонот во сон и трчам да се јавам, па се будам и телефонот навистина звони... и уште 1000 вакви работи... А кога сонувам многу често соновите ми се како во магла, околу мене има бела магла и не можам да им ги видам лицата на лугето кои ги сонувам...

Cudno mi e toa sto se sonuvam na edno mesto i vednas odam na drugo mesto so druga prikazna

најчудно со ми се деси пред 1 недела е 4 вечери по ред сонувам еден исти сон и тоа грд сон и тоа тооооолку реално така да кога станувам ми останува во мислите како да се случило вчера а не дека било сон :shok::shok::shok:

Најинтересно ми е кога сонувам како играм кантер, или некоја друга игара, најчудно ми е кога размислувам во сонот дури не знам дали сонувам или е стварност тоа околу мене и ретко кога осетам дека сум се разбудил:toe:

Јас се плашам да не ми дојде Фреди Кругер во сон, па најчесто се трудам да не сонувам

тоа што изразувам бескрајна креативност...

Кога сонувам нешто убаво и сеа знам дека треба да се разбудам али не јас продолжувам да сонувам.Ми се има повеќе пати случено тоа.

koga bogajami pagjam i nekako se streknuvam vo krevet
MRDAM

Кога свесно го сонувам и кога ќе си кажам да престанам, се будам.Еднаш сонував како бегам од кучиња, трчав во сонот, и сабајлето кога станав, нозете ме болеа како да сум била на маратон.Појезиво, амин!

Najcudno mi e sto sekogas sonuvam nesto sto go nemam, a sto potajno go posakuvam. I najzeznato e koga ke se razbudis i svakas se bilo samo son. Prokletstvo

Најчудно е шо во ТВОЈОТ сон не можиш се да е како што сакаш. Побогу, ако јас сонувам, би требало се што е непокането да си оди, а не да ми праи дубари во сонот.

Најчудно е шо во ТВОЈОТ сон не можиш се да е како што сакаш. Побогу, ако јас сонувам, би требало се што е непокането да си оди, а не да ми праи дубари во сонот.
Па, според нечии логики, ти и го управуваш сонот, само не свесниот дел од тебе туку потсвеста. :) Што значи дека ако ти потсвесно сакаш да има дубари, а свесно сакаш да ти оди приказната како подмачкана, ќе „победи“ првото. :) Само теорија, де...

Мене ми е најчудно влијанието на физичките услови врз одвивањето на мојот сон. На пример, сонувам нешто, доаѓа мајка ми да ме разбуди (во реалноста :) ), и додека она реално ме вика да станам, во сонот некој го извикува моето име, и додека полека се будам, извикувањето на името од сонот се поклопува и претопува со извикувањето на мајка ми... :) Ме сфаќате де. Интересна работа.

Моите сонови се многу чудни,страв ми е од нив оти се остваруват.А најчудно ми е тоа што ми се имаат случувано нешта кои претходно ги имам сонувано.

Cudno mi e toa sto se sonuvam na edno mesto i vednas odam na drugo mesto so druga prikazna
Аха стварно, заборајв да напоменам за ова. На пример ќе сум во една соба, еве дома нека биде, и после излегувам од вратава и се наоѓам Скопје негде си. Е и то е многу интересно :) Барем за мене хее

a moze li nekoj da mi kaze so znaci da sonuvas sozvezdija ... ako go ima voa u nekoj sonovnik :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom