Што ви е најчудно во сонот?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш тоа што се сонува во реалноста испаѓа сосем спротивно !!!

Многу пати ми се има случено.
Сонував човек кој не го знам, го запознав; сонував дека дедо ми умрел, кога се разбудив ми кажаа дека умрел; сонував нешто со мачката на комшијата, и таа умре....

Многу пати ми се има случено.
Сонував човек кој не го знам, го запознав; сонував дека дедо ми умрел, кога се разбудив ми кажаа дека умрел; сонував нешто со мачката на комшијата, и таа умре....

Убица! Хасасин! Барем Боки 13-ка сонувај го. (=

...да....коај с'њаав дека сум добила 2 по македонски...абе све као шо беше на сонов таке излезе.....=)

Најчудно ми беше еднаш ко сонвев дек се карам со едно момиче.
И вриштиме вакви цели нафурани и тук едно време јас и викам - амор шо се нервираш, ова е само сон.

Најчудно ми е што понекогаш ми е толку вистинито што кога ќе се разбудам не сум сигурна дали тоа ми се случило и во реалноста или не..:vozbud:

чудно ми е од каде тоа торнадо во сон денес, па дури и осетив колку е силно:toe: ... само на филм иам еднаш видено

...Многу морбидни сништа имам...Некат ми се има десено да се разбудам цела уплакана, запотена и други ср***...Многу чудно...

Една занимливост :)

Трите сона шо најповеќе се сонуваат се:

1. Кога паѓаш и притоа никако нема да падниш, кога ќе дојди тој момент се будиш.

2. Кога леташ и никако не паѓаш, а кога ќе дојди тој момент исто така се будиш.

3. Кога некој те брка или пука во тебе и сл. никогаш не те погаѓа оти се будиш :)

заклучок: Во сон не се умира :)

Хехе ова го прочитав од една книга денеска, од Сигмунд Фројд мислам дека беше. Интересна е оти ја читам :)

e pa ednas go pisav ova ama aj pak ke pisam...
ovie beskrajni paganja letanja i sl. poarno e da se BESKRAJNI zosto slusnav deka ako go "vidis" paganjeto mislam ako se vidis samiot da padnis mozno e da se umri od pregolemiot stres so bi se sozdal...:nesvest:

sega mi e strav koga pak ke go sonvam..

samo nikogas ne mi e jasno: kako mozi samo ovaj "SON" site da go sonuvale? skoro sekoj covek ima sonuvano da "paga"...

Најчудно ми е што сабајлето често заборавам што сум сонил:)

Чудно... што ли беше таа работа, некако низ годиниве заборавив што е чудно во сонот, сонувам се и сешто и понекогаш и главата ме боли кога ќе се разбудам.

Чудно ми е некојпат ка ми се случува нешто лошо некој ме гоне а јас трчам се мачам у соно а никак брзо да трчам..а околу мене лугето си стоот никој не помага..

Чудно ми е некојпат ка ми се случува нешто лошо некој ме гоне а јас трчам се мачам у соно а никак брзо да трчам..а околу мене лугето си стоот никој не помага..

Само диета во сонот да држиш, само тоа му е спасот.

Мене 100 пати ме убиле до сега во сон. Стварно е чуството чудно. Некако како да ми забиваат нож у грб

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom