Што ви е најчудно во сонот?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Најчудни ми се чудните багови од типот: пиштоли ми се топат во рака, луѓе се појавуваат од никаде и исчезнуваат без врска, околината се менува...

Па има доста чудни работи во сонот. Како на пример кога мислам дека пагам, и одма се будам. А многу ме нервира кога сонувам нешто убаво, и сега во најдобриот дел од сонот некој ме буди.

aneta:), не е проблемот што некој те буди кога сонуваш убаво, или пр. кога паѓам и се будам...
кога сонуваме нешто премногу убаво или непријатно стануваме емотивно активни. кога почнуваат да работат емоциите се возбудуваме, се зголемува мозчната активност (онаа импулсивната- свесната) и се будиме. имате нет, барајте "lucid dreaming"- ако не ме мрзи ке отворам и тема на оваа појава...

Кога ми паѓаат заби, и ги чувствувам у устата... и после цело сабајле проаѓам пред огледало за да се осигурам дека не ми фали ниеден заб... :)

Толку е сё логично, но кога ќе се разбудам... Толку е всушност нелогично што неможе никако да ми текне кое ми било објаснувањето во сонот.

еххе сонувањето па ми се има десено еден сон да го сонувам на делови т.е. една ноќ почнуцам па поминаува тој и после некоја друга ноќ пак истиот сон т.е.. иде некако како продолзеток на сонот. До сега мислам дека имам сонувано највејке 3 дела. Друго ми се има десено пред да станам околку 11 12 часот да сонувам една десавка дома каде што седам и јадам а сестрами и татко ми се караат нешо онака, и се деси тоа од кога станав само фората беше шо не се караа за истото шо сонуев. Чудно е и тоа кога паѓам од високо или ти иде страв или ти иде убаво и се будеш одма ехехе

Najcudno mi e koga vo opredelni sonovi koga sum trgnat da odam nekade,nikako da stignam i postojano docnam a umiram od zelba da stignam i pred da stignam,sonot zavrsuva

најглупо ми е кога ми е најубаво и ке се разбудам.. и после сакам пак да продолжам со истиот сон а не може.. и чудно ми е кога нешто сум го сонувала ке се случи :)

Чудно е тоа што баш на најинтересното се будам и тоа што никогаш не ги гледам луѓето во лицето.

Чудно е тоа што баш на најинтересното се будам и тоа што никогаш не ги гледам луѓето во лицето.
Е ова ме потсети да спомнам за лицата. Кога сонувам луѓе кои ги познавам, некогаш ги сонувам со сосема друг изглед, а некогаш воопшто не знам како изгледаат во сонот, само знам дека се работи за тој и тој.

У последно време сонувам дека имам секс со една другарка. И тоа ми е стварно чудно (=

И друго чудно што ми се десило е еднаш сонував црно-бел сон. Страшно беше ептен. И сите сме сонувале случки кои подоцна истите се исполниле што е стварно чудно.

најчудно ми е кога сонот е толку реален кога го сонувам:vozbud:, а толку глуп кога го кажувам:nesum:

mene najchudno mi e toa shto vo nekoja situacija od realnosta dobivam chuvstvo deka veke ja imam pominata taa situacija, t.e sum ja sonuval

Mene jancudno mi e custvoto na levitacija , se osekam kako dusata da mi go napusta teloto dodeka sonuvam :)
DA opisam kako : gi osekam gradite ispruzeni na napred ,glavata na nazad i poleka kako da izlavam od moeto telo , no najcesto se budam vedans sto sum nadvor od teloto i se custvuvam cudno :)
i si velam WTH!?
Ova ne znam kak oda si go objasnam :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom