Што ви е битно во една игра?

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да има одлична приказна или заплет како љубите. Во спротивно играта ми губи смисла за играње.

Се разбира има тука и други фактори како графика, звук, игривост ит...
Но се тоа на крај паѓа во вода ако приказната е досадна.

Но сите овие фактори исто така зависат и од видот на играта што ја играме.:violent1:

Pa dobro sea jas na primer ne igram mn igri pa zatoa ne mi e vazno dali ima prikazna ili nema igram Counter strike i vo nema prikazni teras i Pukas gubis ili pobeduvas :)

abe kako prvo se gleda kakva grafika ima igrata a na ftoro mesto se gleda prikaznata na igrata

Ако ми е за дома да убивам време тогаш приказна и гејмплеј...ако е за у играчница мулти плеер да има е најважно :pos:

да биде интересна

mene najbiten mi e gameplayot a za grafikata ne mie gajle.zemete ja za primer operation flashpoint ja iam ima sranje grafika ama mnogu e interesna za igranje mozes sam da prais misii u editor.na vtoro mesto e prikaznata spored mene

Gameplay, графика и звук. Приказната не ми е толку важна. Само трчај и пукај.

Игривоста и приказната.. посебно на возачките игри како што се нид фор спид серијалот подоцнежните.

да има што е можно повеќе опции за играње. Исто така и приказната. За графика не ми е многу гајле пр. имам игри за 386 кои се поинтересни а графиката е далеку поназат од денешниве игри.

1.Графиката
2.Приказната
3.Сите останати работи во врска со играта

Gameplay-ot moze da se rece deka e najbiten no vo denesno vreme se poveke se bara grafikata.
Uste 2 i pol dena do crysis demoto lugeee!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom