Што ве врзува за партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Пред се љубовта,разбирањето,почитувањето,сексот....и многу други

Љубовта нормално, па разбирањето, почитувањето..... многу работи не’ врзуваат, во спротивно не би биле заедно. :)

Ме врзува со неговото понашање спрема мене и самиот тој како појава.

Што ме врзува....накратко се што поседува...потоа љубовта, почитувањето, тоа шо имаме взаемно разбирање итн....премногу ја сакам , и сакам да биде покрај мене цело време:back:

Љубовта, блискоста и меѓусебното разбирање. He is very special for me :wub:

ме верзвува тоа што е забавен добар ме пчитува во секоја смисла колку и да сум лоша инает викам и го нервирам (на моменти) пред другите сум злато, знае да ме насмее да направи муабет едноставен симпатичен многу работи ме врзуваат за него и секако на крај ме прави среќна

кога ке сакаш некој а нема да знаеш зошто го сакаш е тоа е љубов со можам повеке да посакам од животот не пуше,не пие,ме третира како кралица едноставо уникатен е го сакам со сите свои доблести и маани :love1:

Me vrzuva toa sto sekad znae da me raspolozi, duri i da go slusnam samo negoviot glas tolku mi e potrebno da se raspolozam ako sum tazna, negovite shegi, negovata nasmevka, pameten si :D hahaha i negvoto stomace :D:pos2::pos2::pos2::pos2:

Сега за сега ме врзува тоа шо добро се љуби иии...ме смее многу :) за понатаму видеќемо :wink:.

Силата! Моќта. Љубов звучи многу сентиментално, нешто што не е, но тоа е тоа.
Ионака сум жив, но со неа знам зошто сум жив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom