Што ве врзува за партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам шо точно. Постои нешто шо едноставно ме влече кон него иако во последно време многу ме нервира,ама сепак постои една чудна поврзаност што не ни дава да се разделиме и не држи заедно и покрај зачестените кавги во последно време. аххх љубов :wub:

Што ме врзува за партнерот ? -Хмм..Синџирот ваљда :pos2:.Шала на страна,неам сега за сега партнер за нешто да ме врзува за неа.

Не знам...навистина не знам...
Најверојатно нешто ми е убаво или едноставно навика?:toe:

Ме врзува енормната љубов што ја чувствувам кон него, разбирањето ,довербата, прекрасните моменти,најубавото гушкање,најстрастниот секс,чувството дека единствено кога сум со него сум потполна и вистинска ,чувството дека во него е мојата иднина ,хемијата која можам да ја почувствувам уште пред да го видам,возбудата за него секој ден се повеќе и повеќе и покрај тоа што дооолго сме заедно ,свесноста дека уште од оној ден кога ни се споија телата -ни се споија и душите ...засекогаш.

Нејзината уникатност во секој поглед! Нејзината кадрава коса, неодоливата насмевка, кога се срами коа ќе се загледам во неа.....

...кога е саркастична кога се правам мудар, кога имитира како се смее некој друг, ми се свиѓа со размислува трезвено, ми се свиѓа онаа насмевка под мустаќ кога пробува да скрие некоја емоција, ми се свиѓаат безвезните муабети на чет, и вензите муабети у фиренца и гарсон, неодливата слаткост кога е пијана и особено говорот кога зборува за нешто шатко:)

Она што ме врзува за партнерката е енергијата која ја добива кога сум во нејзина близина. Мислам дека е тоа поради начинот на кој ме гледа и начинот на кој ми зборува.
Ме врзуваат и длабоките сини очи заедно со свилената плава коса... аххх

Она што ме врзува за партнерката е енергијата која ја добива кога сум во нејзина близина. Мислам дека е тоа поради начинот на кој ме гледа и начинот на кој ми зборува.
Ме врзуваат и длабоките сини очи заедно со свилената плава коса... аххх

same here...уште и твојата да се вика Тамара и свршивме работа :pos2::pos2:

Кога бев до неа секогаш се чуствуваф СУПЕР !! и сега кога не сум со неа ни до неа се осејќам како ГОМНО !! :tapp:
А што беше тоа да ме прави да се чуствувам толку добро не знам:toe:

Едноставно ме врзува навиката со ја имам стекнато и ништо повеќе, затоа што љубовта трае првите 4 месеци а потоа се е навика!!!

Едноставно ме врзува навиката со ја имам стекнато и ништо повеќе, затоа што љубовта трае првите 4 месеци а потоа се е навика!!!
тоа може кај тебе да е случај,што немора да значи дека е кај сите исто....

За него ме врзува пред се љубовта што ја чувстуваме двајцата еден спрема друг. Тоа е најважно! Другите работи си доаѓаат сами по себе. Кога има љубов, има и разбирање. Почитта и вниманието што ми го посветува веќе цели 5 месеци. Тоа што е најдобриот човек на светот и има разбирање за се иако сум некогаш идиот, знае и да прости кога ќе погрешам исто како ништо да не се случило. Неможам да побарам било што друго, затоа што секогаш гледа да ни биде добро и убаво како што ни е цело време. Комплетно имам се што една девојка може да посака во врска. :love3:

Нејзината потполна ангажираност за задоволување на моите потреби.
Нормално е дека е така, жените се со функција да му удоволуваат на машкото.
Колку и да има обврски, јас сум и најважен и мене ќе ми се посвети.
Затоа си ја сакам и ја наградувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom