Што ве расположува?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Муабет и кафе со другарките, гледање добар филм, шеткање...и уште еден куп ситници коишто за миг можaт да ми го сменат расположението на подобро :)
исто еден куп ситници коишто за миг можaт та го сменат расположението на полошо .. :toe: живот....:smir:

Муабет со другари,добра музика,шетање..

пиење пиво заедно со друштвото,заебавање,добра музика...и тоа:smir:

многу нешта ама во главно другарките...и можи по една партија пиво :)

Уствари, мене многу работи можат да ме расположат... Сонце низ прозор како ме буди, „Easy“-Faith no more на радио во такси, насмевка на рецепционерка на работа, играње со ежето во двор, смеење со децата, добар концерт, туѓ успех, кога слушам за некое достигнување...

Обично знаат да ме расположат и најмали ситници. Ме расположува кога гледам дека е некој среќен, кога некому можам да помогнам. :vozbud: Кога си го пополнувам моето време на мој начин, кога знам дека се е ОКЕЈ !

Музика,музика ,музика.....:)
Покрај музиката:) исто така многу ме исполнуваат и ситниците.
Кога ке направам убав муабет со другарки,кога ке видам дека сепак има луѓе на кои им значам,кога гледам супреѕвезда и цртани со братучетката(помала е :))....кога ке си купам нов парфем.....

Кога моите се добри ,весели , сложни исто така добра музика , добра комедија ,а најповеќе од се моите внуци .

Ме расположуваат пријатни изненадувања ,позитивни луѓе околу мене кои се трудат да ми го разубават денот ииииии најмногу од се може да ме расположи
СЛАДОЛЕД:vozbud::vozbud::vozbud:

Me ispolnuvaat pozitivni luge so sakaat da zborujme opusten muabet me raspolozuva dobra muzika i me raspolozuva osoba sto mi znaci

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom