Што ве расположува?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Ах....у последно време се, среќно си живеам :icon_bigg си го бутнав воа у психа, ептен забегав си одам по улица и си се смеам, спијам окезена :pos2: ама ако убаво е тоа.....

Хм...веке една година сум некако позитивно расположен.Не знам зошто ама надворешните влијанија некако немаат ефект врз мене.

Па цело време сум расположен, незнам зошто. Највероватно такво ми е друштвото само мајтапи си маваме (и не си замеруваме). А ме нервира кога некој е негативно расположен и му се мотаат црни мисли низ главата.

Што ме расположува?...Една лепа цура да е до мене во моментов тоа би ме орасположило многу убаво:)

Секогаш расположен сум,ама од синојка сум скршен... ај вечер ќе ме расположи 3 литарка црно вино и кокта...

Сега...јогуртов што пишти од киселина:)
И прекрасното `чао,се гледаме наскоро` од една фаца од пред некој час:) си го враќам филмот што се ми се случуваше изминативе денови...уф!:)

Ѕвезди, ѕвезди, ѕвезди...... и уште ѕвезди :) у ебаниов Велес никогаш нема, и коа има чоек на прсти ќе ги изброи :(

Сега...јогуртов што пишти од киселина:)
И прекрасното `чао,се гледаме наскоро` од една фаца од пред некој час:) си го враќам филмот што се ми се случуваше изминативе денови...уф!:)
Ејјј...ќути не потсеќај...Кој филинг беше тоа. Такви работи ме орасположуваат. Исто и црна чоколада и љубоввв,,,:back:

mene se moze da me raspolozi no i se mozi da me iznervira

Вообичаено скоро секогаш сум расположена со насмевка на лицето :) за што се "криви" веселите фаци околу мене кои деновите ми ги прават среќни...
Исто така многу можат да ме расположат добра книга, добар филм и шопинг :vozbud:

еден многу голем и дебел blow job

7ца знае да ме расположи,како и вечер помината со саканата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom