Што ве расположува?

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Ах....у последно време се, среќно си живеам :icon_bigg си го бутнав воа у психа, ептен забегав си одам по улица и си се смеам, спијам окезена :pos2: ама ако убаво е тоа.....

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Хм...веке една година сум некако позитивно расположен.Не знам зошто ама надворешните влијанија некако немаат ефект врз мене.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па цело време сум расположен, незнам зошто. Највероватно такво ми е друштвото само мајтапи си маваме (и не си замеруваме). А ме нервира кога некој е негативно расположен и му се мотаат црни мисли низ главата.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Што ме расположува?...Една лепа цура да е до мене во моментов тоа би ме орасположило многу убаво:)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Секогаш расположен сум,ама од синојка сум скршен... ај вечер ќе ме расположи 3 литарка црно вино и кокта...

R

Razorblade Kiss

Гостин
Сега...јогуртов што пишти од киселина:)
И прекрасното `чао,се гледаме наскоро` од една фаца од пред некој час:) си го враќам филмот што се ми се случуваше изминативе денови...уф!:)

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Ѕвезди, ѕвезди, ѕвезди...... и уште ѕвезди :) у ебаниов Велес никогаш нема, и коа има чоек на прсти ќе ги изброи :(

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Сега...јогуртов што пишти од киселина:)
И прекрасното `чао,се гледаме наскоро` од една фаца од пред некој час:) си го враќам филмот што се ми се случуваше изминативе денови...уф!:)
Ејјј...ќути не потсеќај...Кој филинг беше тоа. Такви работи ме орасположуваат. Исто и црна чоколада и љубоввв,,,:back:

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
mene se moze da me raspolozi no i se mozi da me iznervira

Член од
1 август 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Вообичаено скоро секогаш сум расположена со насмевка на лицето :) за што се "криви" веселите фаци околу мене кои деновите ми ги прават среќни...
Исто така многу можат да ме расположат добра книга, добар филм и шопинг :vozbud:

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
еден многу голем и дебел blow job

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од